Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan si George Burcea asteapta un copil, insa Carmen Harra nu le vede un viitor stralucit impreuna si spune ca se vor desparti.

Stiri

Anunt soc despre Andreea Balan si George Burcea: „Sansele lor de a ramane impreuna sunt zero!”

Vedeta a facut marele anunt pe contul personal de Facebook, marturisind ca este foarte fericita si ca isi dorea de multa vreme sa fie mama.

„Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv showurile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile promo. Mi-am dorit sa aflati de la mine aceasta veste minunata, voi ati fost mereu alaturi de mine si sper sa fiti si acum. Va iubesc si va multumesc ca va pasa!”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

Cu toate acestea, lucrurile nu ar sta deloc roz pentru fericitul cuplu, daca e sa ne luam dupa prezicerile facute de celebra Carmen Harra. Aceasta a spus, pentru ziarulring.ro, ca cei doi sunt foarte diferiti si le va fi aproape imposibil sa reziste impreuna.

Citeste si: Declaratie controversata facuta de Andreea Balan: „Copilul care moare de leucemie poarta greselile parintilor”

Citeste si: Bomba in showbizz – DIVORTEAZA!

„Ei doi chiar se inteleg?! Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celalalt. 7 cu 6 se bat cap in cap si inseamna o relatie foarte dificila, o relatie toxica. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea intre aceste doua numere e imposibil de realizat. Nu sunt de mult impreuna si nu stiu cat de mult vor rezista. E genul de relatie pentru care trebuie sa lucreze amandoi ca sa mearga. Sunt doi oameni care vad lumea diferit; sunt atat de diferiti incat e greu sa reziste in timp. Nu vad un mariaj cu acest barbat, ci doar o relatie. El e un baiat foarte bun, dar intr-o casnicie trebuie sa te potrivesti. Anul acesta nu-l prea ajuta pe el pentru ca e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucata, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin in viata daca ea vrea sa balanseze. Decizia acestei relatii ii apartine doar ei”,  a spus Carmen Harra.

Prezicatoarea a mai afirmat ca doar in cazul in care Andreea Balan va reusi sa il aduca la un alt nivel de spiritualitate, relatia ar mai avea sanse sa reziste mai mult. Carmen Harra a mai spus si ca George Burcea trebuie sa se muleze dupa Andreea Balan. „Daca nu lucreaza la asta, sansele lor de a ramane impreuna sunt practic zero. Ea nu va accepta nimic din ceea ce vrea el”, a mai declarat clarvazatoarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top