Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Carmen Harra te invata ce trebuie sa faci pentru a avea bani si o viata prospera

Carmen Harra a vorbit astazi in emisiunea lui Teo Trandafir despre puterea gandului si despre cum poate fiecare individ sa obtina ceea ce isi doreste de la viata prin simplul gest de a-si scrie dorintele.

Insotita de fiica sa Alexandra Harra, Carmen a povestit ca este suficient ca dorintele fiecaruia sa fie scrise pe o coala de hartie si asa universul ii va ajuta pe cei care cred cu tarie in succesului lor sa isi indeplineasca orice dorinta.

Dumnezeu are timp pentru fiecare, iar dorinta de a avea succes si impliniri nu este una ce nu isi are loc. In materilul video de mai jos, Carmen Harra explica exact ce trebuie sa faci pentru a avea o viata plina de impliniri.

CITESTE SI: Teo Trandafir si tatal ei, pentru prima data impreuna la tv

Carmen Harra a sosit in Romania in urma cu cateva ore si urmeaza sa sustina o conferinta la LioCenter, de curand parapsihologul de la Hollywood a lansat o carte, „Karma relațiilor”.

VIDEO Carmen Harra si Alexandra Harra la Teo show

In prezent Carmen Harra este cea mai dorita consiliera din Americ, care a prezis evenimente precum atentatele de la World Trade Center sau ca Hillary Clinton va fi presedintele Americii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top