Connect with us

Revistateo.ro

Carrie Fisher a suferit un infract

Stiri

UPDATE Carrie Fisher a facut infarct a jucat in Razboiul Stelelor, in stare stabila

Carrie Fisher a suferit un infarct in timp ce zbura cu avionul, conform BBC si LA Times, scrie Huff.ro.

UPDATE 03:15 – Fratele actritei anunta intr-o declaratie pentru The Guardian ca Fisher se simte mai bine si ca starea sa a devenit stabila. Acesta nu a dorit insa sa declarare alte detalii sau sa spuna amanunte despre ce s-a petrecut la bordul avionului spre Londra.

Celebra actriţa, interpreta personajului Prinţesa Leia din franciza cinematografica ”Razboiul stelelor/ Star Wars”, a intrat in stop cardiac la bordul unui avion care efectua o cursa de la Londra la Los Angeles, precizeaza cotidianul american LA Times.

ALERTATamara Buciuceanu are probleme de sanatate

Caţiva pasageri au incercat sa o salveze cu ajutorul unor tehnici de resuscitare. Carrie Fisher a fost transportata de urgenţa la un spital din Los Angeles imediat dupa ce avionul a aterizat in metropola americana, vineri, in jurul pranzului (ora 20.00 GMT), relateaza TMZ.com, citat de news.ro.

A vrut sa isi promoveze cartea

Carrie Fisher, in varsta de 60 de ani, se afla in Marea Britanie pentru a-şi promova cea mai recenta carte, ”The Princess Diarist”.

Un reprezentant al poliţiei americane a dezvaluit pentru postul de televiziune NBC ca starea de sanatate a actriţei ”nu este buna”.

Vezi video in detaliu pe Huff.ro si citeste mai mult

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top