Connect with us

Revistateo.ro

Cărțile creatoarei lui HARRY POTTER ajung pe micile ecrane

Inedit

Cărțile creatoarei lui HARRY POTTER ajung pe micile ecrane

Creatoarea lui Harry Potter, J. K. Rowling, a scris și alte cărți interesante, chiar dacă nu au avut același impact precum filmul care a însoțit copilăriile tuturor copiilor din lume. Postul de televiziune BBC va realiza două producții după două romane polițiste scrise de J. K. Rowling pe vremea cân scria cu pseudonimul Robert Galbraith.

Detectivul particular Cormoran Strike va deveni personajul principal al serialului produs de televiziunea BBC. Cele două romane după care se va realiza serialul sunt Chemarea cucului/ The Cuckoo’s Calling” fiind publicată în aprilie 2013 (versiunea în limba română a apărut în acelaşi an la Editura Trei), iar „The Silkworm”, în iunie 2014.

CITEȘTE ȘI: VEZI AICI TRAILER-UL FILMULUI WHITNEY, DESPRE VIAȚA LUI WHITNEY HOUSTON

„BBC TV a reuşit un lucru minunat prin aducerea celor mai noi cărţi ale lui J.K Rowling pe micul ecran. Avându-l ca protagonist pe Cormoran Strike, aceste seriale vor fi evenimente de televiziune peste tot în lume”, a declarat Danny Cohen, şeful diviziei de televiziune a BBC, notează Mediafax.

Despre viiroarele producții postul de televiziune britanic nu a dorit să ofere mai multe detalii, nici referitor la premieră și nici la numărul de episoade. Selecţia actorului pentru rolul lui Cormoran Strike este în curs de desfăşurare, prin intermediul companiei de producţie Bronte Films, care va fi implicată mai mult în realizarea serialului TV.

J. K. Rowling, înainte de a cunoaște succesul cu seria Harry Potter, era o mamă simplă din Marea Britanie care trăia din ajutorul social. În clipa de față are o avere de un miliard de dolari, potrivit unui top al revistei Forbes. Cărțile Harry Potter, publicate între 1997 și 2007, au avut un mare impact asupra publicului după ce au ajuns pe marile ecrane în seria Harry Potter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top