Connect with us

Revistateo.ro

Castiga timp cand te aranjezi

Stiri

CASTIGA TIMP cand te aranjezi

Iar te grabesti in dimineata asta? Si eu! Daca esti ca majoritatea femeilor din ziua de astazi, petreci cel putin 15 minute in fata oglinzii in fiecare dimineata. Daca mai esti si foarte pe fuga, aceste minute vor fi intrerupte des. Iata o lista cu cele mai bune trucuri care te ajuta sa castigi timp cand te aranjezi. Desi vor scurta timpul petrecut in fata oglinzii, vor da rezultate fenomenale.

Machiaza-te rapid:

Ca sa pastrezi culoarea rujului pe buze toata ziua, aplica putin fond de ten inainte sa te dai cu ruj. Daca vrei sa ai gene ondulate pe tot parcursul zilei, incalzeste peria rimelului cu uscatorul de par, timp de doar cateva secunde. Ca sa iti luminezi fata, poti aplica putin lip-gloss pe obraji si sa il intinzi usor. Cand esti grabita dimineata, lasa pentru alta zi machiajul elaborat. Alege sa aplici o crema hidratanta, rimel si un ruj mat intr-o culoare naturala, care iti va pune in evidenta trasaturile fetei.

CITESTE SI: 3 COAFURI RAPIDE PENTRU PARUL DREPT

Aranjeaza-ti parul in cateva minute:

Uleiul pentru bebelusi poate sa iti dea putina stralucire in zilele cand parul tau nu e tocmai perfect. O cantitate cat un bob de mazare aplicata pe lungime firului de par, iti va da un aspect sanatos. Nu ai avut timp sa iti speli parul? Cu ajutorul unei periute de dinti, aplica putina pudra pentru bebelusi la radacina. Asta va absorbi uleiurile in exces. Ca sa fii sigura ca te trezesti cu un par ordonat si frumos, dormi pe o fata de perna din satin. Acesta nu iti va agresa parul.

Fa-ti unghiile sa arate minunat:

Nu ai timp sa iti faci manichiura astazi? Doar tine mainile in apa cu gheata timp de 3 minute. Acest truc le da un aspect natural si unghiile nu mai par uscate. De fiecare data cand faci dush, impinge-ti cuticulele la baza lor. Asa le vei avea mereu aspectuoase.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top