Connect with us

Revistateo.ro

Câştigători Brit Awards 2015

Inedit

Câştigători Brit Awards 2015

Câştigători Brit Awards 2015.

Ed Sheeran a fost considerat câştigătorul serii, după ce a obţinut două dintre cele mai importnate premii ale galei britanice. Acesta a fost desemnat cel mai bun artist britanic şi totodată a primit distincţia pentru cel mai bun album, intitulat „X”.

„Nu mă aşteptam să câştig… A fost un an foarte bun pentru muzica britanică”, a declarat câtăreţul pe scena Brit Awards 2015.

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

Câştigători Brit Awards 2015. Sam Smith a fost şi el în atenţia tuturor, după ce a obţinut premiul pentru succes global, dar şi pe cel de debutul anului. Pentru că albumul său a fost inspirat de problemele sale din dragoste, cântăreţul de muzică soul i-a dat un sfat ciudat câştigătorului categoriei Critic’s Choice: „Vezi cum faci să fii părăsit. Imediat”, a spus Smith, în glumă, desigur.

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

Premiul pentru cea mai bună artistă britanică i-a revenit Palomei Faith, iar cea mai bună trupă din UK a fost desemnată Royal Blood, care a reuşit să-i devanseze pe cei de la One Direction.
Cel mai bun single britanic a fost premiul obţinut de Mark Ronson şi Bruno Mars, pentru piesa „Uptown Funk”, iar cel mai bun videoclip din Marea Britanie a fost desemnat cel al piesei „You & I”, al trupei One Direction.

Câştigători Brit Awards 2015. Şi artiştii din afara Regatului Unit au fost premiaţi, iar Taylor Swift a primit distincţia pentru cea mai bună artistă internaţională, în timp ce premiul pentru cel mai bun artist la nivel mondial a fost revendicat de Pharrell Williams. Rockerii de la Foo Fighters au câştigat premiul categoriei „cea mai bună trupă internaţională”, semn că acest gen este în continuare printre preferinţele britanicilor.

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

Gala a cuprins numeroase momente muzicale, după cum era şi de aşteptat. Cel mai notabil a fost cel al Madonnei, care a cântat pe scena Brit Awards după o pauză de 20 de ani.

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

Câştigători Brit Awards 2015. În ciuda momentului în care aceasta a căzut de pe scenă, publicul a considerat interpretarea divei drept cel mai frumos momet al serii. Premiile britanice au fost deschise de Taylor Swift, iar pe scenă au mai urcat Take That, Kanye West şi George Ezra.

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

sursa foto brits.co.uk

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top