Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cât de des își spală Jennifer Aniston părul

Jennifer Aniston a acordat recent un interviu despre cum își îngrijește părul dezvăluind și secretele apariției sale în revista Allure din luna ianuarie 2015, îmbrățișându-se cu hairstylistul ei gay, cunoscutul Chris McMillan.

Jennifer Aniston a vorbit pentru fashionista.com despre firma de produse cosmetice pentru păr pe care o deține parțial (Livin Proof) mărturisind că este nevoită să se spele zilnic pe păr, contrar sfaturilor primite să nu o facă deoarece spălatul prea des îi poate deteriora vârfurile.

CITEȘTE ȘI: BOALA DE CARE SUFERĂ JENNIFER ANISTON DE 20 DE ANI

Aceasta a recunoscut că părul ei devine gras în numai două zile, și, pentru a evita să iasă în oraș cu un păr uleios, preferă să își spele podoaba capilară cu produsele cosmetice pe care le deține.

Foto: Revista People/ Revista Allure

Foto: Revista People/ Revista Allure

Vedeta a vorbit și despre sesiunea foto pentru Allure, unde a apărut aproape goală, alături de Chris McMillan. Aceasta a mărturisit că ideea de a poza topless i-a venit fotografului Michael Thompson, cu care îi place să lucreze pentru majoritatea proiectelor. Vedeta americană a declarat că varianta inițială a pictorialului nu includea deloc blugii, însă în cele din urmă s-a optat pentru o apariție mai decentă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top