Connect with us

Revistateo.ro

Cât de DUREROS a început Justin Bieber anul

Inedit

Cât de DUREROS a început Justin Bieber anul

Justin Bieber a început anul cu durere, la propriu, și asta din cauza unei leziuni suferite la picior în urma unui meci de fotbal.

În mod aparent, cântărețul canadian și fotbalul nu fac casă bună întrucât și-a luxat piciorul într-o partidă amicală de fotbal înainte de Crăciun. Bieber și-a deplâns situația spunând că și-a nenorocit „blestematul picior”, pe contul său de Twitter, postând o fotografie cu piciorul inflamat. Vedeta americană se bucură de o binemeritată vacanță pe o insulă de lux.

CITEȘTE ȘI: ASCULTĂ AICI PLAGIATUL DE CARE ESTE ACUZAT EMINEM

Acesta își petrece concediul în Caraibe, pe insulele Turks și Caicos, scriu reporterii din presa americană. Înainte să își nenorocească piciorul, Justin Bieber a postat o fotografie pe Twitter în care juca fotbal, îmbrăcat în haine de fotbalist autentic aducând puțin cu David Beckham.

Cântărețul canadian Drake Bell, în vârstă de 28 de ani, despre care se zvonește că ar fi cam apropiat de Bieber, i-a scris idolului adolescentelor că știe foarte bine cum se simte deoarece și el a suferit o fractură fix în preajma sărbătorilor, la încheietura de la mână. La câteva ore după ce a apărut acel mesaj de susținere față de Justin Bieber, au apărut tot felul de zvonuri fapt pentru care Bell și-a șters imediat mesajul de pe Twitter.

Vezi mai jos fotografia cu Justin Bieber în rolul de fotbalist:
Cat de DUREROS a inceput Justin Bieber anul1

Sursă fotografii: Revista People în spaniolă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top