Connect with us

Revistateo.ro

Cât de mult durează relația voastră în funcție de CE FACEȚI după partida de amor

Cuplu

Cât de mult durează relația voastră în funcție de CE FACEȚI după partida de amor

Puține cupluri se gândesc că adevăratul test al relației nu este preludiul, ci postludiul. În funcție de ce anume faceți după partida de sex se poate estima dacă relația are un viitor luminos sau este destinată eșecului.

CE FACEȚI IMEDIAT DUPĂ ORGASM
Dacă vă îmbrățișați, înseamnă că v-au plăcut momentele petrecute împreună și aceasta este o dovadă a faptului că relația continuă și dincolo de dormitor și de actul sexual în sine. De asemenea, contrar criticilor, este normal ca bărbații să se întoarcă pe o parte și să adoarmă instant deoarece consumă mai multă energie în timpul sexului decât femeile.

CITEȘTE ȘI: CUM REZOLVI PROBLEMA FOSTULUI ÎNTR-O NOUĂ RELAȚIE

DIALOGUL DE DUPĂ
Ca și țigara de după, există și dialogul de după, sau măcar tendința unuia dintre parteneri de a vorbi despre orice, dovadă a satisfacerii sexuale. Uneori, fie că este bărbatul sau femeia, nu se mai opresc din vorbit în timp ce celălalt nu mai știe cum să își astupe urechile. Acest lucru arată că există în continuare o carență de afecțiune.

MÂNCATUL DUPĂ SEX
Multe cupluri mănâncă împreună după sex, deși cel mai des o fac bărbații, deoarece consumă de trei ori mai multă energie decât femeile. Acestea se pot simți flatate dacă iubitul lor gustă din mâncarea pe care au preparat-o însă sfatul imediat pentru ele ar fi să nu se împăuneze prea tare: la foame, omul mănâncă aproape orice.

TELEVIZORUL DISCORDIEI
Dacă după partida de sex, iubitul dă pe canale cu filme deocheate sau meciuri de fotbal, este clar că implicarea lui în relație este zero absolut și că puțin îi pasă de sentimentele femeii cu care se află în pat.

DUȘUL VINOVĂȚIEI
Dacă bărbatul simte nevoia să facă duș imediat după momentul ejaculării, înseamnă că se simte vinovat de ceea ce a făcut și este extrem de emoționat, chiar dacă s-a simțit bine. Anumite sentimente reprimate de-a lungul timpului pot ieși la iveală în astfel de ocazii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top