Connect with us

Revistateo.ro

Cât noroc au în dragoste zodiile de apă

Horoscop

Cât noroc au în dragoste zodiile de apă

Cât noroc au în dragoste zodiile de apă:

Racul.
Racul este o zodie de apă guvernată de Lună. Nativii acestei zodii sunt extrem de emoționali și romantici. PEntru ei dragostea ia nenumărate forme și de aceea, de multe ori, cred că o întâlnesc la orice pas. Adevărul este că puține dintre persoanele care se apropie de Raci sunt cu adevărat iubitoare.

Dragostea adevărată nu este foarte ușor de descoperit pentru nativii din această zodie, așa că nu putem spune că au un noroc extrem de mare în dragoste. Mai degrabă putem afirma că sunt persoane care vor suferi din dragoste, mai mult decât ar trebui, așteptând persoana potrivită.

CITEȘTE ȘI: TEST: EȘTI O PERSOANĂ GELOASĂ?

Scorpionul.
Această zodie feminină de apă este guvernată de planeta Marte, o planetă care sporește agresivitatea, gelozia și vitalitatea. Chiar dacă îți par plini de viață, Scorpiionii sunt mai bine spus plini de drame. De aceea pentru ei este foarte dificil să păstreze o relație.

Nativii acestei zodii au o energie sexuală foarte puternică, dar și o frumusețe aparte. Astfel ei reușesc să atragă în jurul lor multe persoane de sex opus. Cu toate acestea, relațile serioase sunt greu de dezvoltat, datorită personalității dificile pe care aceștia o au.

Peștii.
Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, iar aceasta sporește imaginația, sensibilitatea și receptivitatea. Nativii acestei zodii sunt persoane blânde, altruiste, care fac totul pentru persoana iubită și se dedică complet. Deși firea lor este schimbătoare, Peștii atrag mulți potențiali parteneri alături de ei.

Dragostea vine și pleacă, iar de multe ori profită de bunătatea lor. Atunci însă când își găsesc perechea potrivită, Peștii o țin alături și o tratează regește, construind o relația bazată pe iubire, respect și multă blândețe.

CITEȘTE ȘI CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE: APĂ | FOC | PĂMÂNT | AER

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top