Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cât noroc în dragoste au zodiile de aer

Cât noroc în dragoste au zodiile de aer:

VĂRSĂTORUL
Una dintre cele trei zodii de aer este Vărsătorul. Guvernat de planeta Uranus, acest semn zodiacal este numit adesea și „Demolatorul”.

Își demolează singur visele cu mare lejeritate și își poate alunga norocul ori de câte ori îi apare în drum. Vărsătorul este norocos în dragoste însă dă cu piciorul multor ocazii, de cele mai multe ori din pură neatenție. Nu există semn zodiacal mai schimbător și mai greu de abordat decât nativul Vărsător, iar asta se reflectă și în relațiile sale de iubire.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – AI O RELAȚIE INDESTRUCTIBILĂ?
BALANȚA
Balanțele cuceresc prin zâmbet și voie bună. Nu sunt experte în a spune bancuri dar felul în care se integrează în grupuri sociale le face cinste.

Balanțele sunt răsfățate și joacă acest rol mai ales atunci când merg la vânat… dragoste! Nu trece o săptămână până când acești nativi să nu se laude că au mai făcut o victimă. Nu contează unde își întâlnesc partenerii, cert este că aceste semne de aer niciodată nu sunt solo.

GEAMĂNUL
Geamănul are noroc și nu prea în iubire. Din cauza caracterului dificil (ce reflectă dualitatea zodiei), acest nativ suferă mult din dragoste și poate fi obsedat de o singură persoană dacă investește sentimente de la bun început. Deși spune că pune capăt unei relații, acesta revine mereu și mereu asupra ei, încercându-și norocul pentru a miliarda oară.

Cu privire la relațiile sale cu cei din jur, Geamănul tinde să fie autoritar și cu nasul pe sus, însă atunci când în fața sa este persoana pe care o iubește se transformă într-un copil timid dispus să facă orice pentru inima partenerului ales.

CITEȘTE ȘI CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE: APĂ | FOC | PĂMÂNT | AER

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top