Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cătălin Botezatu o apără pe Bianca Drăgușanu. Susține că nu e materialistă

Bianca Drăgușanu este tot timpul în vizorul presei, în special datorită bărbaților cu care se combină.

Recenta despărțire de Alex Bodi a devenit subiect principal în presa mondenă, iar Bianca a fost acuzată și în acest caz că s-a uitat doar la banii fostului.

Este Bianca materialistă cu adevărat? Cătălin Botezatu îi ia apărarea blondinei în stilul său caracteristic.

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi.

Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private iahturi, stiu eu ce vorbesc.

Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată „femeie uşoară”.

Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c…ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste”, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva.

Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată.

Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni”, a spus Bote recent.

CITEȘTE ȘI: Victor Slav, cucerit de o brunetă pe nume Raluca: „Am încercat să păstrăm discreția”

Presa notează că Maria Ciobanu e în spital în America, în stare gravă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top