Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Catalin Botezatu sare in apararea ministrului fotomodel retras de la Sanatate: „Suntem un popor de…”

Numele Andrei Baciu a ajuns pe toate site-urile in ultimele zile. A fost propunerea lui Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Sanatate, insa, in urma unor fotografii controversate aparute cu el in presa de pe vremea cand era fotomodel, premierul tehnocrat a retras nominalizarea.

Andrei Baciu are doar 28 de ani si era cat pe ce sa fie ministrul Sanatatii, poate cel mai sexy ministru din istoria Romaniei.

Acesta a fost in trecut fotomodel, si, datorita meseriei sale, a facut o sesiune de fotografii in lenjerie intima. Acele poze au impanzit Internetul provocand o serie de dezbateri.

Creatorul de moda Catalin Botezatu a intervenit in direct prin telefon la TEO SHOW, luandu-i apararea sexy-ministrului: „De ce nu i s-a dat dreptul sa vorbeasca?

CITESTE SI: UPDATE: ANDREI BACIU – Ministru pentru 4 ore!

CITESTE SI: Cine este Dacian Ciolos, noul premier al Romaniei

Putea sa fie audiat! Poate avea sanse… Chiar nu ne e rusine ca popor. Cine a iesit in strada? Cine a cerut schimbarea? Tineretul! In urma unor evenimente nefericite, tineretul a iesit in strada si a cerut schimbarea. Datorita lor exista un nou guvern, cu noi jocuri politice”.

„Dar ce, oamenii aia (n.r.: care il critica) nu poarta chiloti?”, a intrebat Catalin Botezatu, la care Teo a raspuns prompt: „Poarta, dar pe cap!’

„Suntem un popor de oameni rai. Nu o acordam o sansa nimanui. Suntem frustrati”, si-a exprimat Catalin Botezatu mahnirea in finalul interventiei telefonice.

Sursa foto: Facebook Catalin Botezatu

1 Comment

1 Comment

  1. george

    2015-11-18T09:30:39+02:00 at 2015-11-18T09:30:39+02:00

    Am 61 de ani dar nu credeam ca se poate intampla asa ceva.Intr-o tara ipocrita nu poti ocupa nicio functie daca nu esti ipocrit… Discriminarea se aplica numai in paginile costitutiei.Nu cred ca era un geniu copilul asta dar cel putin stiu precis ca nu avea partipriuri cu sistemul medical, un sistem foarte inchis si la bine dar mai ales la rau. Avem dovada clara ca in tara asta nu poti aspira la ceva maret ca imediat cum te ridici de la sol ti se taie aripile. Tinere mergi oriunde in lume ,afirma-te da dovada ca esti capabil si vei vedea cum astia care nu te-au vrut dar cu siguranta iti vor cofisca meritele laudandu-se cu tine ca esti roman.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top