Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cătălin Cazacu formează un cuplu cu prezentatoarea Ilinca Obădescu

Imediat după ce s-a întors de la Exatlon, toată lumea se aștepta să îl vadă pe Cătălin Cazacu în brațele Claudiei Pavel. Cu toate acestea, fostul concurent a fost cucerit de o celebră prezentatoare TV.

Este vorba despre Ilinca Obădescu, de la Kanal D. Cei doi au fost surprinși împreună și au acceptat să vorbească despre relația lor de dragoste. Cătălin este foarte încântat de noua iubită și nu a ezitat să spună acest lucru.

„Ilinca e o femeie extraordinară. Nu am avut nicio intenție să ne ascundem, acum ne aflăm la începutul relației și ne dorim să se întâmple ceva frumos în viață noastră”, a declarat Cătălin Cazacu pentru wowbiz.ro.

Ilinca Obădescu este toată un zâmbet când vorbește despre iubitul ei, dar ar vrea ca relația să se consume departe de ochii curioșilor.


„Este un început frumos. Suntem în perioadă în care ne cunoaștem, ne apropiem. Cred că relațiile adevărate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aș vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim”, a declarat prezentatoarea TV.

Citește și: Cătălin Cazacu și Claudia Pavel, surprinși destul de apropiați într-o parcare

Fosta logodnică a lui Cătălin credea într-o împăcare

Înainte să plece în Republica Dominicană la Exatlon, Cătălin a fost logodit cu Ana Roman. Cei doi locuiau împreună și aveau planuri de nuntă. Apropierea de Claudia Pavel a făcut-o pe Ana să sufere și să se despartă de Cătălin Cazacu. Zilele trecute, aceasta nu considera imposibilă o împăcare cu Cătălin și că l-a iertat pentru apropierea suspectă de Claudia Pavel.

Citește și: Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

„Am mai vorbit cu fostul iubit, am stat foarte mult timp împreună, nu avem cum să nu vorbim…a trecut supărarea, l-am iertat. Nu suntem în negocieri cu privire la o împăcare, dar niciodată să nu spui niciodată” a spus Ana Roman, cu privire la Cazacu.

Foto: captură tv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top