Connect with us

Revistateo.ro

Catanga, implicată într-un scandal de talie INTERNAŢIONALĂ

Inedit

Catanga, implicată într-un scandal de talie INTERNAŢIONALĂ

Cornelia Catanga a reuşit să fie implicată într-un nou scandal, de data aceasta de talie internaţională joi seară, la Sala Radio din Bucureşti, unde cvintetul condus de cântăreţul american de jazz Kenny Garrett susţinea un recital.

La nici jumătate de oră după începerea concertului, Catanga a urcat pe scenă, chiar dacă muzicienii nu încheiaseră piesa, pentru a le oferi flori.

După ce aceştia au refuzat florile, Catanga şi-a imaginat că îi va impresiona pe americani într-un alt mod, aşa că a început să arunce cu petale de trandafiri peste muzicieni. Deranjat incident şi confuz de ce se petrecea, saxofonistul Kenny Garrett a fost nevoit să întrerupă piesa şi a rugat-o pe interpreta de muzică lăutărească să părăsească scena.

CITEŞTE ŞI: Un concurent „Romanii au talent” acuzat de PEDOFILIE

Aceasta nu a ţinut cont de cele spuse de artist şi a început să se plimbe printre interpreţi, apoi s-a oprit în zona pianului.

Pentru că oamenii erau şocaţi de eveniment, iar forţele de ordine nu interveneau, Kenny Garrett a decis să o conducă personal pe artistă în afara scenei.

Show-ul Corneliei Catanga nu s-a oprit aici, iar la finalul concertului aceasta a urcat din nou pe scenă, cu un alt buchet de trandafiri, pe care Garrett l-a refuzat, din nou. Singurul lucru pe care aceasta a reuşit să-l obţină a fost să-l sărute pe obraz pe „fratele ei”.

„Toată viaţa mi-am dorit să mă pup cu fraţii mei de culoare. Poate nu îi plac florile”, a spus Catanga la microfonul sălii, cu toate că gazda evenimentului a încercat să evite acest lucru.

Cornelia Catanga Aurel Pădureanu, s-au aflat la concertul de joi seară pentru a-l sprijini pe Alex Pădureanu, fiul lor, care a cântat la pian câteva piese în deschiderea concertului, chiar dacă pe afişul de prezentare nu era trecut acest moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top