Connect with us

Revistateo.ro

Câteva IDEI bine de știut despre cum să te îmbraci iarna asta

Stiri

Câteva IDEI bine de știut despre cum să te îmbraci iarna asta

Iarna s-a instalat deja cu toate drepturile și garderoba ta suferă o modificare consistentă. Hainele de vară le pui bine într-un celofan cu naftalină pentru a avea un miros stătut, iar cele de iarnă se cuibăresc prin dulap. Pentru că în fiecare anotimp predomină o anumită stare generală, venim să te ajutăm cu câteva idei de accesorii și culori pe care le poți purta în zilele friguroase de iarnă.

Iarna predomină culorile sobre și obscure, dar nu trebuie să uităm și de clasicul roșu, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Accesoriile care pot da viață vestimentației tale prin culoare și formă sunt fularele, eșarfele sau chiar și un poncho în tonuri mai vii. Astfel de accesorii există în toate formele și culorile, de la pantofi cu aplicații florale până la genți cu animal printuri.

CUMPĂRĂ DIN MAGAZINUL LUI TEO CĂCIULI ȘI ACOPERITOARE PENTRU URECHI DÂND CLICK AICI!

Dacă vrei să ai niște cizme la modă dar care să te și reprezinte, alege cizmele cu cataramele colorate, mai ales dacă sunt pe negru. Cizmele negre cu catarame care să iasă în evidență pot face furori chiar și în noaptea de Revelion. Vestimentația ta poate fi completată deja cu culoarea anului 2015: marsala, fie că este o căciulă sau un fular sau poate chiar mănuși în culoarea teracotei.

Cateva idei bine de stiut despre cum sa te imbraci iarna asta

Iarna aceasta nu ies din modă nici fularele împletite pe negru sau albastru/bleumarin închis. Gențile de culoarea caramelului pot face o notă distinctă dacă te îmbraci în negru sau bleumarin. De asemenea, poți opta și pentru o poșetă kaki cu gri închis sau turcoaz, în cazul în care preferă pantalonii de catifea sau blugi simpli într-o singură culoarea (de preferabil albi sau negri, evită blugii văruiți în combinație cu poșete în turcoaz!).

Cateva idei bine de stiut despre cum sa te imbraci iarna asta2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top