Connect with us

Revistateo.ro

Către soţul meu, care este pe cale să mă părăsească

Stiri

Către soţul meu, care este pe cale să mă părăsească

Soţul meu drag, suntem căsătoriţi de 21 de ani şi ne ştim de 25. Au trecut trei zile de când mi-ai mărturisit că nu mă mai iubeşti. Încă nu pot descrie cum m-am simţit în acel moment. Era parcă un scenariu pe care îl vedeam la televizor, în cadrul unui film de dramă, ireal.

CITEŞTE ŞI: 5 semne că soțul tău are o aventură

Era ultima zi din ceea ce trebuia să reprezinte vacanţa familiei noastre. Mergeam cu fiica noastră prin locul acela pitoresc. Ne-am aşezat la un moment dat, iar ea a plecat mai departe să exploreze împrejurimile. Credeam că era momentul oportun pentru a ne aşeza şi a discuta despre noi. Am împins puţin discuţia spre faptul că eşti distant, dar mă aşteptam să fie acelaşi scenariu în care eu te cicăleam, aşa cum s-a întâmplat în ultima vreme.

Ai spus în schimb că nu ai mai fost fericit de ceva timp, este evident că vrem lucruri diferite şi că nu eşti sigur că te mai vezi în viitor cu mine. Iar acum, singura constantă din viaţa mea, dragostea ta faţă de mine, s-a evaporat…

Aş putea să plâng (şi am făcut asta, din plin chiar) şi să mă gândesc ce am făcut relaţiei noastre. Era atât de plăcut şi de bine în multe feluri… Ştiu că te-am respins de multe ori (de ce? de multe ori nici nu ştiu), iar tu ai fost mereu iubitor faţă de mine. De ce te-am tratat oare aşa? Sună complet fără logică acum că pun totul pe hârtie.

Cred că te-am luat de bun şi iubirea ta la fel. Dar de când am avut discuţia, aproape că eviţi să mă atingi, de parcă ar avea vreo boală, iar asta mă face să mă sting pe dinăuntru. Cu toate astea, am făcut chiar şi dragoste de atunci şi a fost fantastic, ca de obicei.

Ţi-am spus cât de rău îmi pare, cum nu mă voi schimba neapărat, dar voi fi o versiune mai bună de-a mea şi cât de mândră sunt de tine şi cu tine. Mi-ai spus însă că nu te poţi abţine să nu simţi asta faţă de mine şi, chiar dacă ne înţelegem bine, simţi nevoia să închei cumva lucrurile. Îmi este atât de ruşine de mine…

Peste câteva zile ne vom întâlni din nou, când te vei întoarce din delegaţie şi te-am întrebat dacă vrei să salvezi ce a mai rămas din căsnicia noastră sau vrei să grăbeşti despărţirea. Ai spus că încă nu şti, deci cred că mai am o şansă. Cu toate astea, trebuie să fiu realistă.

Ştiu că problema mea cu greutatea m-a ţinut pe loc în ultimii 10 ani, dar am început să fac mult sport şi am slăbit destul de mult în ultima vreme. Mă simt atât de bine în corpul meu acum, iar asta mă motivează să slăbesc şi mai tare. Mereu îmi făceai complimente despre modul în care arăt, dar abia că ai observat cât am slăbit, probabil din cauza părerii tale despre mine din ultima vreme.

Ştiu că poate speranţele mele sunt în zadar, dar este singurul mod în care mai pot supravieţui acum. Sper doar să rămâi, pentru că ne unesc atât de multe lucruri. Ştiu că voi continua să trăiesc într-un mod sau altul, dar ştiu că va fi o viaţă goală şi fără iubire dacă vei pleca.

Soţia ta iubitoare şi plină de regrete!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top