Connect with us

Revistateo.ro

Catrinel Sandu a divorțat de Gabriel Trifu

Staruri

Catrinel Sandu a divorțat de Gabriel Trifu

S-a rupt lanțul de iubire! Catrinel Sandu a divorțat de tenismenul Gabriel Trifu cu care era căsătorită de mai mulți ani.

Cel puțin asta susține un site monden cunoscut. Se pare că vedeta ar fi fost înșelată de tenismen.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru spynews.ro că mariajul s-a încheiat într-o manieră amiabilă. Cei doi au pus punct unei relații de mai bine de 11 ani.

„La scurt timp de la semnarea divorţului, Catrinel Sandu s-a afişat cu noul iubit, pe care nu l-a prezentat momentan apropiaţilor care se bucură, însă, pentru că fosta dansatoare şi coregrafă şi-a refăcut viaţa după dezamăgirea trăită alături de tatăl celor două fiice”, scrie Spy News.

„Dragostea nu înseamnă ceea ce spui, dragostea este ceea ce faci”, a scris Catrinel la fotografia în care apare alături de noul ei iubit.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Care e adevărul despre tentativa de sinucidere a lui Cristian Cioacă. Avocata polițistului ne-a lămurit

Ce statut are acum Bianca Drăgușanu după căsătorie și divorț

O relație în paralel

„Suntem de 13 ani împreună şi de 11 ani căsătoriţi. Wow, mă ia cu transpiraţii numai când mă gândesc”, îi spunea Catrinel Sandu în vară Elei Voineag, conform Ok Magazine.

„Nu cred că există o reţetă a succesului. Cred că fiecare relaţie, căsnicie este o loterie, din toate punctele de vedere. Cred că evoluează.

Eu am ajuns la frumoasa vârstă de 40 de ani şi nu mi-e ruşine s-o spun, la care nu mă mai deranjează lucrurile, nu-mi mai pierd vremea nici cu oamenii care nu merită, nici timpul pe mici nimicuri. (…)

Oamenii evoluează, se schimbă, îşi doresc alte lucruri, ajung la un prag al vârstei la care îşi dau seama că am mers amândoi pe acelaşi drum, dar în loc să mergem pe unul singur am mers paralel, ceea ce înseamnă că ne-am cam dezvoltat şi paralel, din multe alte puncte de vedere.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top