Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cauza mortii avocatei Paula Iacob

Paula Iacob ne-a parasit la varsta de 83 de ani. Celebra avocata avea probleme serioase cu inima in ultima perioada. Aceasta suferise un accident vascular in urma cu o luna, moment din care clipele s-au scurs incet pentru ea.

Avocata lui Nicu Ceausescu a ajuns pe mana medicilor in urma cu 30 de zile. A fost transportata de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, la terapie intensiva. Medicii au tinut-o sub supraveghere in tot acest timp dupa care a fost mutata la Spitalul Bagdasar Arseni. Paula Iacob a mai ajuns pe masa chirurgilor anul trecut.

In luna decembrie 2014, avocata a suferit un accident dupa ce a cazut pe strada, suferind rani grave. Aceasta a fost diagnosticata cu fractura de sold si a fost operata de doua ori. In vara acestui an dadea semne de recuperare, insa inima nu i-a mai batut cu aceeasi intensitate.

Fiica Paulei Iacob, Ruxandra, a confirmat moartea mamei sale azi dimineata pentru presa centrala. Avocatul Lucian Bolcas a fost printre primii care si-au exprimat regretul in urma anuntarii vestii tragice. „Dumnezeu sa o odihneasca. Am fost coleg de profesie si a fost un nume care ramane marcant pentru avocatura romaneasca, prin felul ei de a se purta si prezenta.

Ne intalneam la diverse reuniuni, petreceri private, as vrea sa remarc ca doamna Paula Iacob era un om de cultura, iubea mult muzica, in special muzica de opera.

CITESTE SI: VIATA AVOCATEI PAULA IACOB

Am fost si alaturi de dansa in mari dosare, dar am fost si adversari in procese. Ideea asta de adversar in procese ne-a cimentat relatia de apropiere”, a declarat Bolcas in direct la Romania TV.

Paula Iacob a fost pe langa un avocat extrem de apreciat de breasla (avocata lui Nicu Ceausescu, a lui George Becali, aparatoarea maidanezilor) si un personaj de divertisment extrem de indragit.

La revelionul din anul 2013, aceasta i-a lasat pe reporterii de la Romania TV sa ii filmeze petrecerea din noaptea de Anul Nou, unde a aratat ca desi are peste 80 de ani stie sa se distreze mai bine decat multi tineri.

Sursa foto: romaniatv.net

1 Comment

1 Comment

  1. Costi

    2015-10-07T12:00:39+03:00 at 2015-10-07T12:00:39+03:00

    Dumnezeu sa o ierte si sincere condoleante familiei. Un om deosebit care va ramane in istoria avocaturii romanesti. Pacat ca pierdem asemenea oameni …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top