Connect with us

Revistateo.ro

Cauza morții Ionelei Prodan

Stiri

Cauza morții Ionelei Prodan

Astăzi, 16 aprilie 2018, Ionela Prodan s-a stins din viață. Îndrăgita cântăreață era de mai mult timp internată. În această seara, fiica ei, Anamaria Prodan, a scris un mesaj pentru mama ei. Ionela Prodan a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Cauza morții Ionelei Prodan

Ionela Prodan suferea de cancer galopant situat la nivelul pancreasului. Au apărut mai multe zvonuri legate de starea ei de sănătate. În această seară, fiica ei, Anamaria Prodan, a postat un mesaj de adio pentru mama sa.

Îndrăgita interpretă a pierdut lupta cu boala.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Ionela Prodan a murit

Ionela Prodan a încetat din viață astăzi. Artista s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Chiar fiica vedetei, Anamaria, a dat vestea cumplită.

Ionela Prodan a fost una din cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Originară din Oltenia, Ionela a lansat o serie de șlagăre revoluționând lumea folclorică.

Ionela Prodan a venit pe lume într-o zi de octombrie, pe data de 6 în anul 1947. A devenit remarcată datorită felului unic în care a interpretat piese din folclorul românesc, mai ales cele în duet cu Ion Dolănescu.

Ionela a fost mama impresarei Anamaria Prodan, cunoscută după ce a ajuns să impresarieze jucătorii de fotbal de la FCSB (fosta Steaua).

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea Aneimaria Prodan pentru mama sa, Ionela Prodan „Aş da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”

CITEȘTE ȘI: Ionela Prodan și-a făcut TESTAMENTUL! Cui a lăsat întreaga avere: „La nepoți nu am împărțit…”

CITEȘTE ȘI: Saveta Bogdan, dezvăluiri despre Ionela Prodan

Importanța Ionelei Prodan nu a fost certificată doar de distincțiile pe care le-a primit de-a lungul vieții de la specialiștii în muzică, ci și de președinția României.

În anul 2002, Ion Iliescu i-a conferit artistei la 29 noiembrie Crucea Națională Serviciul Credincios clasa a III-a pentru „crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Ionela s-a născut la Dăbuleni, iar de locul natal o leagă o serie de amintiri, unele frumoase, altele extrem de triste.

„Craiova este locul meu de formare intelectuală ca om, dar şi ca interpret al cântecului popular românesc. La Universitatea din Craiova am absolvit cele două facultăţi: Istorie – Geografie şi Istorie – Filosofie. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top