Connect with us

Revistateo.ro

Elena Ploieșteanu

Staruri

Cauza morții lui Mihăiță. Elena Ploieșteanu rupe tăcerea: „Nu a murit de boala lui!”

Cauza morții lui Mihăiță, fiul îndureratei Elena Ploieșteanu și a artistului Nelu Ploieșteanu nu este cea trecută pe certificatul de deces?

Elena Ploieșteanu vine cu dezvăluiri surprinzătoare. Aceasta a declarat la un post de televiziune că fiul ei a murit din alte cauze, nu din cauza bolii de care suferea.

„După ce termin cu tot ce trebuie pentru Mihăiţă o să spun tot ce am pe suflet, ce s-a întâmplat cu copilul meu în spital, nu a fost tratat cum trebuie.

De la o simplă răceală l-am adus în coşciug. Eu am dovezi. A fost plimbat de la un spital la altul. Pe certificatul de deces scrie stop cardio-respirator. El a murit de la o răceală tratată necorespunzător. Nu a murit de boala lui”, a declarat Elena Ploieșteanu.

CITESTE SI: EXCLUSIV. Elena Ploieșteanu, prima reacție după ce s-a aflat că a murit Mihăiță: „Miercuri sau joi va fi înmormântarea”

Nelu Ploiesteanu, desfigurat de durere dupa moartea fiului sau! Celebrul lautar sufera teribil dupa Mihaita. Imaginile cu el sunt cutremuratoare

Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase în ziua morții fiului ei, pentru teotrandafir.com

„Da, este adevărat. Vă rog mult să ne lăsați cu durerea noastră. Doar eu știu ce am trăit în ultima vreme. Eram de o lună cu el în spital. Vă rog să nu dați știrea pentru că unul din nepoții mei nu știe. Vrem să facem înmormântarea miercuri sau joi”, ne-a spus cu durere Elena.

În replică, i-am spus mamei îndurerate că știrea este deja peste tot: „Asta e. Să fie sănătoși. Doar eu știu ce am în suflet și tot ce cer acum este să fiu lăsată în pace”, ne-a mai spus în exclusivitate doamna Ploieșteanu.

Ulterior, informația a ajuns și la Nelu Ploieșteanu, iar acum artistul se pregătește pentru unul din cele mai grele momente din viața lui.

Mihăiță Ploieșteanu s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani. Din respect pentru familia Ploieșteanu, nu vom mediatiza excesiv acest subiect. Nu ne rămâne altceva decât să spunem „Sincere condoleanțe” și să ne rugăm ca Dumnezeu să îl primească printre îngeri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top