Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Caz 1 la un milion. Cele doua fetite sunt gemene. Cum a fost posibil acest lucru

O femeie din Marea Britanie a reusit sa aduca pe lume doua fetite gemene, perfect sanatoase, dar care insa sunt foarte speciale.

Hannah Yarker, in varsta de 20 de ani si Kyle Armstrong, de 24 de ani, au devenit parintii micutelor Amaya si Myla.

In ciuda faptului ca se intampla o data la un milion de cazuri, Amaya a mostenit culoarea pielii mamei sale, in timp ce Myla l-a mostenit pe tatal sau.

La doua saptamani de la nastere, Hannah su Kyle au observat un lucru extrem de ciudat. Pielea Mylei incepuse sa isi schimbe culoarea si sa inchida, in timp ce cealalta fetita ramasese alba si cu ochii albastri.

In timp ce Anaya are pielea alba si ochii albastri, Myla are ochii caprui si tenul ciocolatiu.

Cazul este unul cu atat mai special, cu cat parintii fac parte din rase diferite. Mama este caucaziana, in timp ce tatal fetitelor este mulatru.

Hannah petrece ore intregi cu cei care o opresc pe strada ca sa o intrebe daca fetitele sunt gemene, iar ea trebuie sa le explice ca da, dar si cum s-a intamplat acest lucru.

Fetitele reusesc sa intoarca privirile tuturor celor care le vad pe strada ori in magazin.

„Fetitele noastre intorc privirea oriunde merg si nu este doar pentru ca sunt atat de dragute. Nu pot merge la supermarket fara sa se uite lumea la noi. Oamenii mereu comenteaza: sunt amandoua ale tale, sunt surori, sunt inrudite?”, a dezvaluit mama fetitelor.

Si oricat sunt de diferite, Anaya si Myla deja dezvolta propria personalitate.

„Nu ne vine sa credem ca sunt gemene si ca au aceeasi zi de nastere si aceeasi mama si acelasi tata, dar sunt complet opuse in celelalte moduri”.

Odata cu trecerea timpul, de la nastere si pana acum fetitele au inceput sa se diferentieze din ce in ce mai mult din cauza culorii pielii.

Iata cateva fotografii adorabile cu micutele:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top