Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Abby Landy, tanara care a aflat de pe Google ce boala are

Inedit

Cazul Abby Landy, tanara care a aflat de pe Google ce boala are

Abby Landy se simtea foarte rau si a decis sa plece la spital ca sa vada ce problema de sanatate are.

Totul a inceput dupa ce tanara a intretinut relatii sexuale neprotejate cu un barbat. La cateva saptamani a inceput sa aiba febra si frisoane. La inceput credea ca este insarcinata, insa gandul care o tulbura cel mai tare era posibilitatea de a fi contractat o boala cu transmitere sexuala.

Medicii nu au bagat-o in seama si i-au recomandat cateva antibiotice: au pus totul pe seama unei raceli. Tanara a urmat tratamentul, insa simptomele se inmulteau.

Doctorii care refuzau sa ii faca analizele de sange, din motive care raman necunoscute si in ziua de azi, au asigurat-o pe fata ca este ipohondra si ca e perfect sanatoasa.

A aflat ce boala are

Nu mai stia ce sa faca si a decis sa caute ajutor in alta parte, la Google. A cautat simptomele pe care le avea si a descoperit ca ar putea fi infectata cu virusul HIV. A mers de urgenta la spital ca sa isi faca examenul pentru SIDA. „Nu este nevoie”, i-au spus medicii, scrie upsocl.com. „Esti o femeie australiana si heterosexuala, iar probabilitatea sa ai aceasta boala este una mica. Chiar nu e necesar sa iti faci aceste analize”, au continuat doctorii.

CITESTE SI: O tanara de 18 ani a trecut printr-un avort. Dupa 10 zile, medicii i-au spus asta

CITESTE SI: Are numai opt saptamani, insa a devenit vedeta orasului sau: „Doctorii mi-au spus ca nu au mai vazut asa ceva”

A mers la un alt spital si a insistat cu toate puterile ei sa fie luata in seama. „Imi era rusine. Am intrat pe niste grupuri in care am descoperit femei care aveau aceleasi rezultate: aveau SIDA. Nu m-am schimbat deloc dupa ce am primit diagnosticul. Sunt aceeasi persoana. Am un virus in corp cu care o sa lupta. Voi fi la fel”, a declarat Abby pentru o publicatie din Australia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top