Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Becki-Jo Allen, tanara care a trait miracolul nasterii la puterea a treia

Inedit

Cazul Becki-Jo Allen, tanara care a trait miracolul nasterii la puterea a treia

Nu exista bucurie mai mare pentru o femeie decat sa devina mama! Becki-Jo Allen este o tanara de 23 de ani din Marea Britanie care astepta cu sufletul la gura venirea pe lumea a celui de-al doilea copil.

Sotul ei a ajutat-o sa faca pregatirile necesare pentru a-l intampina asa cum se cuvine pe noul membru al familiei. Fericirea pe care o simtea era incomparabila. Cu tot entuziasmul si emotiile normale in cazul unei femei insarcinate, Becki observa ca burta ei devenea anormal de mare pentru un singur copil.

Barza a venit cu trei copii

A mers speriata la medic, mai ales dupa ce a citit o serie de povesti cu tumori canceroase care cresc si pot fi confundate cu o sarcina. Medicul a privit-o destul de serios si i-a zis ca trebuie sa ii dea o veste.

„Nu stiu daca dumneavoastra sunteti pregatita pentru vestea pe care urmeaza sa v-o dau! Stiati ca o sa aveti un baietel, nu-i asa? Ei bine, o sa fiti mama de tripleti. De aici si sarcina grea, de aici si abdomenul foarte umflat. Felicitari!”, i-a zis medicul, scrie en.newsner.com.

Parintii, pregatiti pentru venirea pe lume a unui singur copil, au reactionat pozitiv si au plans de fericire. Emotiile s-au triplat, la fel si cumparaturile.

CITESTE SI: A ramas insarcinata, desi astepta deja un copil. Nici medicii nu au mai auzit asa ceva

Becki-Jo si sotul ei au dat iama prin magazine ca sa cumpere hainute in plus si alte obiecte necesare. Britanica a adus pe lume 3 copii minunati pe nume Roman, Rocco si Rohan. Pe langa cei trei, Becki si sotul ei mai au o fetita de 4 ani pe nume Indiana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top