Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Bradley Wiloughby, un semnal de alarma pentru toata lumea

Inedit

Cazul Bradley Wiloughby, un semnal de alarma pentru toata lumea

Cazul Bradley Wiloughby a facut inconjurul lumii in ultimele zile. Tanarul de 16 ani a trecut printr-o experienta extrem de neplacuta din cauza castilor pe care le tinea in urechi in timp ce se plimba cu motocicleta.

Avertismentul tanarului care era sa moara din cauza castilor

Castile sunt cele mai bune prietene pentru orice persoana atunci cand calatoreste. Toata lumea iubeste sa se relaxeze, sa asculte muzica in timp ce merge cu bicicleta sau se afla in metrou. Sa asculti muzica e cel mai bun mod de a evada, de a visa.

Putini stiu insa ca acele cabluri care ajuta la combaterea plictiselii pot deveni o arma mortala. Bradley Wiloughby, un tanar de 16 ani din Queensland, Australia, a fost la un pas de moarte din cauza castilor. Acesta asculta muzica in momentul in care a facut accident cu motocicleta.

Cablurile de la casti s-au incolacit in jurul gatului, iar in momentul accidentului l-au strans atat de tare incat era sa ramana fara aer. Plasticul care acoperea cablurile de la casti s-a desprins si i-a provocat rani pe stomac si pe gat.

Brad nu si-a inchipuit niciodata ca accesoriul de care nu se poate dezlipi putea sa ii devina inamic in momentul cand ii era lumea mai draga. „Nu va puneti castile in urechi atunci cand conduceti motocicleta! Nu va puneti casca de protectie peste casti!”, este mesajul pe care il transmite tanarul astazi, dupa ce a fost nevoit sa treaca prin cele mai negre clipe din viata sa.

CITESTE SI: Evita acest obicei acum! Uite ce poti pati daca faci asta cu telefonul mobil

Recomandarea lui Brad a devenit virala, iar imaginile cu el sunt astazi un contraexemplu clar despre obiceiurile la care trebuie sa renuntam atunci cand conducem bicicleta sau motocicleta.

Atentie! Imaginile de mai jos au un puternic impact emotional!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top