Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Samuel Bean, barbatul care si-a ingropat sotiile in acelasi mormant. Ce mesaj a scris pe piatra funerara

Inedit

Cazul Samuel Bean, barbatul care si-a ingropat sotiile in acelasi mormant. Ce mesaj a scris pe piatra funerara

Unele secrete sunt descoperite dupa zeci si sute de ani. Este si cazul dr. Samuel Bean, un barbat care si-a ingropat cele doua sotii in acelasi mormant. Acesta a lasat un mesaj secret pe piatra funerara, iar codul a fost descifrat dupa aproape 100 de ani.

Un mesaj secret descifrat dupa 100 de ani

Barbatul le-a pierdut pe cele doua femei la cativa ani distanta. Dupa moartea celei de-a doua sotii nu a mai vrut sa se recasatoreasca. Asta se intampla in jurul anului 1865. Prima lui sotie a murit la doar 7 luni de la casnicie, scrie site-ul omgfacts.com.

Dupa alte cateva luni, resemnat, deci pregatit pentru o alta relatie, doctorul s-a recasatorit cu o femeie pe nume Susanna. Din nefericire si aceasta s-a imbolnavit si a decedat la scurt timp.

Doctorul a comandat o piatra de mormant speciala si a decis sa o ingroape pe cea de-a doua sotie in acelasi loc unde era ingropata prima lui nevasta. Pe piatra funerara a lasat un mesaj codificat. 100 de ani au trebuit pentru a se afla de ascund cele 225 de caracter aparent fara sens.

Mai multi experti in decodificarea mesajelor s-au dus in anii ’70 la cimitirul de langa Ontario, Canada, ca sa afle ce scrie de fapt pe piatra funerara. Mesajul suna in felul urmator:

„In memoria Henriettei, prima sotie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni si 17 zile si a Susannei, a doua sa sotie, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni si 15 zile, doua sotii bune de care un barbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt in Rai.

CITESTE SI: A fost anuntat ca i-a murit sotia, a inmormantat-o, iar la doi ani a avut un soc. Ce s-a intamplat cand a deschis televizorul

Fie ca Domnul sa ma ajute sa le intalnesc acolo.

Cititorule, sa ne intalnim acolo!”, scrie site-ul omgfacts.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top