Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Sandie Kaplanis si siguranta animalelor. Ce a vazut pe o camera video

Inedit

Cazul Sandie Kaplanis si securitatea online. Ce a vazut pe o camera video

Catelusa lui Sandie Kaplanis, o femeie din Maryland (SUA), a avut serioase probleme de sanatate in ultima vreme. Amber, asa cum a botezat-o pe catelusa, avea complicatii din cauza unei afectiuni hepatice, iar femeia a cerut ajutorul specialistilor.

Medicii veterinari i-au spus ca nu trebuie sa se panicheze, insa animalul trebuia atent supravegheat.

Sandie a cumparat o camera de luat vederi ca s-o supravegheze 24 din 24 pe Amber, in speranta ca daca va pati ceva va ajunge repede acasa pentru a o ajuta. Catelusa in varsta de 14 ani putea pati oricand ceva si tocmai de aceea femeia si-a instalat o camera web.

Camera de luat vederi era conectata la telefonul ei mobil si Sandie era la curent cu tot ce facea Amber. Femeia nu putea sta toata ziua cu animalul ei de companie din cauza serviciului asa ca a optat sa o supravegheze de la distanta.

La un moment dat femeia s-a uitat pe inregistrarile video si a observat ceva extrem de ciudat. Pe imagini nu mai aparea catelusa ei, ci o fetita de cateva luni care dormea in patut.

A vazut o fetita dormind in loc sa isi vada catelusa

„Mi-am scos datele de acces la camera si le-am introdus din nou. Atunci am vazut-o pe Amber. Dupa ce am iesit si am intrat din nou am vazut-o iar pe acea fetita”, a declarat Sandie pentru postul de televiziune ABC.

Imaginea care ii aparea pe telefon era, de fapt, o fotografie statica cu o fetita dormind in patut. Sandie s-a intrebat in acel moment cata lume poate vedea aceeasi imagine. „Vreau ca lumea sa stie ca exista posibilitatea ca pe anumite camere web sa apara copiii lor. Exista pericolul ca acestia sa fie expusi lumii intregi. Este ingrijorator ce se intampla”, a mai declarat femeia pentru ABC.

Femeia a contactat apoi compania care fabrica acel tip de camera web, iar reprezentantii firmei au spus ca nu exista nicio explicatie pentru nefericitul eveniment.

CITESTE SI: O fantoma este surprinsa de camera de luat vederi – VIDEO

Pentru a compensa neplacerea creata, compania i-a facut cadou 4 camere de luat vederi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top