Connect with us

Revistateo.ro

Cine sunt femeile pe care le-a atacat.

Stiri

Ce a scris pe Facebook femeia suspectată de crimă înainte de fapta sa. Povestea ei îți va da fiori

Povestea femeii suspectată de crima de la metrou este halucinantă. Este incredibil, totuși, cum nimeni nu a încercat să o ajute. Din postările sale de pe Facebook se observă foarte clar că ea avea mari probleme medicale.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, despre crima de la Dristor 1: „Într-un fel, femeia aceasta nu are nicio vină”
Un martor al crimei de la metrou RUPE TĂCEREA. Detalii îngrozitoare
Tatăl tinerei ucise la metrou, declarații incredibile. Pe cine dă vina
Mărturii ÎNGROZITOARE – Criminala de la metrou ar fi încercat să mai ucidă și într-o stație de tramvai

Însă, printre rândurile sale fără sens, sunt strecurate detalii halucinante. Femeia spune că la vârsta de 5 ani a fost violată de fratele ei.

Aceste detalii vă pot afecta emoțional. În data de 17 noiembrie, femeia a scris în mai multe rânduri pe pagina sa de socializare.

Ce a scris femeia suspectată de crimă pe Facebook

„Șerban Lucian s-a însurat cu o femeie răutăciosă Ramona care s-au aliat cu mama și mi-au făcut viața imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex și mi-au distrus viața socială.”

„Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea,se bătea cu colegi, este un bețiv.”

„La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea(…).”

„La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual(…)”, sunt postările scrise de presupusa criminală de la metrou.

Grav este că ea are 300 de prieteni pe pagina de socializare și mulți dintre ei doar au citit și au dat „like”.

Mai mut, într-o postare de-ale sale, femeia spune că este în greva foamei.

Care ar fi motivele care ar fi împins-o să comită crima

O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, anunță Libertatea.ro.

Femeia nu a fost foarte cooperantă cu anchetatorii, care încă nu au reușit să afle motivele care au împins-o să comită gestul. „Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”, a fost singura declarație pe care a făcut-o în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, la stația de metrou Dristor, o femeia a împins o tânără pe șine. În urma impactului aceasta și-a pierdut viața. Ulterior, oamenii legii au lansat un apel disperat pentru prinderea criminalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Ce spun autoritățile

Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Poliţia a transmis apoi semnalmentele acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

“Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, după ce femeia a fost prinsă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

1 Comment

1 Comment

  1. Stelian

    2017-12-13T15:24:09+02:00 at 2017-12-13T15:24:09+02:00

    N-are cum sa-mi placa un articol scris de cineva care face asemenea greseli gramaticale si de exprimare si scriere !!Sunt intr-un total dezacord cu asemenea specimene care se dau jurnalisti ,insa ei nu au invatat gramatica din ciclul elementar al scolii !!!Mai intai inveti si-apoi poti scrie ce articol iti doresti !!!Rusine !!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top