Connect with us

Revistateo.ro

Ce accesorii sauvage se poarta toamna asta

Frumusete

Ce accesorii sauvage se poarta toamna asta

Accesoriile sauvage continua sa fie la moda. Termenul imprumutat din franceza semnifica salbaticie, brutalitate, pasiune, o eleganta impinsa dincolo de katharsis. Crezi in legea junglei si vrei sa le dai clasa femeilor pe langa care treci zilnic.

Sauvage nu inseamna neaparat animal print, insa moda aceasta nu va disparea niciodata, fapt pentru care unele din accesoriile de mai jos te duc cu gandul in acea zona a salbaticiei.

Aceste accesorii au rolul de a scoate in evidenta o tinuta seaca, mult prea cumintica. Niciodata nu trebuie sa combini elemente hard in aceeasi tinuta. De fapt, poti face asta, dar cu o singura conditie: sa fii un model international, sa fii asumata.

Exemple de sauvage

In concluzie, accesoriile sauvage au rolul de a fi contrapunctul unei tinute simple, unitare, poate in aceeasi nuanta. Sclipiciul merge la tinutele albastre, la culorile reci, iar negrul arata cel mai bine in asociere cu auriul sau animal print-ul cu niste tente aurii.

De asemenea, sauvage inseamna si piele cu tinte, curea cu puf sau pantofi cu aplicatii imposibile: craniu de tigru, coada de soparla sau dinti de lup. Da! Toate aceste elemente inseamna moda sauvage.

GALERIE FOTO: CE ACCESORII SAUVAGE SE POARTA TOAMNA ASTA:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top