Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ce aduce ploaia de stele Geminidele pentru fiecare zodie. Din 4 decembrie se schimba totul!

Incepand cu 4 decembrie, vom asista la unul din cele mai importante fenomene astronomice de la sfarsit de an. Ploaia de stele Geminidele vine cu o forta magnetica uluitoare, o forta capabila sa schimbe totul in vietile zodiilor.

Geminidele este o ploaie de meteori considerata de multa lume drept cea mai buna ploaie de meteori. Aceasta ploaie produce pana la 60 de meteori multicolori, aducand o serie de surprize pentru majoritatea zodiilor.

Ploaia multicolora de meteori va tine din 4 decembrie pana pe 17, activitatea cea mai intensa inregistrandu-se in noptile din 13 si 14 decembrie.

Iata cum vor fi afectate zodiile de acest eveniment:

Berbec: Cresc responsabilitatile si se ridica un semn de intrebare cu privire la viitorul tau profesional. Linisteste-te, e numai de bine!

CITESTE SI: Mariana Cojocaru face previziuni astrologice pentru DECEMBRIE 2015. Nativul pe care il avantajeaza RAZELE VENUSIENE

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015

Taur si Capricorn: Pare ca impartiti acelasi destin. Aveti parte de surprize placute pe plan amoros, mai ales in jurul datei de 15 decembrie. Discutiile nu vor lipsi nici ele, dar acestea sunt menite a va consolida relatia.

Fecioara: Vei respira usurat dupa o perioada de conflicte interioare care te-au macinat incetul cu incetul. Te saturi de lucrurile care iti fac rau si decizi sa faci o schimbare radicala. Te vei simti singur in perioada 15-16 decembrie, insa din 17 iti recuperezi energia si pornesti la drum cu entuziasm.

Gemeni: Vei fi cel mai afectat de ploaia multicolora de meteori. Se anunta castiguri financiare mai ales in perioada 12-15 decembrie. O parte din bani iti vor servi pentru multe lucruri pe care ai tot amanat sa le achizitionezi.

Rac: Perioada urmatoare va fi una stralucita din punct de vedere financiar, insa trebuie sa ai mare grija la excesele pe care tinzi sa le faci atunci cand te simti insingurat.

Leu: Actioneaza cu pragmatism si toate lucrurile vor fi excelente. Luna decembrie va fi o luna in care inima ta va zambi.

Balanta si Pesti: Aveti in comun aceeasi problema – nu dormiti suficiente ore pe noapte si asta va trezeste obositi si lipsiti de vlaga mereu. Faceti-va un program astfel incat sa nu porniti plictisiti la drum.

Scorpion: Iesirea lui Saturn din zodia ta aduce o perioada de liniste si bucurie. Fericirea sta la un metru distanta sau, poate, nici nu trebuie cautata in alta parte.

Sagetator: Vei primi niste banuti in plus, pe langa salariu, motiv numai bun sa iti indeplinesti o serie de dorinte.

Varsator: Geminidele reaprind optimismul in sufletul tau.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top