Connect with us

Revistateo.ro

Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Horoscop

Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie.

Berbec – La cât eşti de ocupat, cu greu vei găsi timpul necesar pentru a avea grijă de un animal. Aşa că acesta trebuie să fie independent, ca să nu-ţi dea prea mare bătaie de cap. Ţi se potrivesc peştii, dar şi un hamster sau un căţel rasa grayhound. Pe de altă parte, deciziile celor din zodia Berbec sunt de cele mai multe ori impulsive, aşa că alegerea animalului de companie nu va dura mult- îl va vedea și va ştii că trebuie să fie al lui.

Taur – Eşti foarte ataşat de animale şi îţi place compania lor. De aceea, îţi va fi greu să alegi un animal şi te vei orienta spre unul mic şi simpatic. De fapt, Taurul are nevoie de un companion care să îi completeze starea de confort şi de siguranţă. Cel mai bun animal de companie trebuie să fie un prieten atașat – o rasă de câine cum ar fi un Border Collie este ideală. În tot cazul, acesta trebuie să fie şi ascultător. Ţi se potriveşte foarte bine o broscuţă ţestoasă, ori o pisică alintată.

Gemeni – Ai nevoie de un animal care să fie alături de tine tot timpul. Pentru dorinţa de varietate a Gemenilor putem să ne gândim la un cameleon, însă, pe nativul din Gemeni l-ar putea împlini chiar şi prezenţa unui dihor jucăuş. Dacă îți dorești un câine, rasa Bichon este alegerea potrivită pentru tine, căci este activ si destul de mic cât sa îl poți lua cu tine peste tot.

Rac – Te te vei orienta către un animal de casă drăgăstos, sentimental, intuitiv şi cu o memorie foarte bună. De exemplu, un câine din rasa Labrador, care se va ataşa foarte repede. Cel născut sub semnul astral Rac este renumit pentru dorinţa de siguranţă şi de linişte, tocmai de aceea are nevoie de un caine de paza bun, loial, afectuos.

Leu – În ciuda aparenţei de persoană orgolioasă, cu multă personalitate, ascunzi o mare nevoie de iubire. Te vei atașa de o pisică inteligentă, activă, independentă, afectuoasă şi jucăuşă. De exemplu, norvegiana de pădure.

Fecioară – Animalul perfect nu trebuie să îți dea mari dureri de cap şi să te scoată din ritmul zilnic. Hamsterul ar putea fi o opțiune, în niciun caz nu te vezi cu un cățel agitat. Dacă eşti Fecioară te vei ataşa serios de un animal de companie care să aibă nevoie de suportul şi grija ta constante.

Balanţă – Peştii exotici în nuanţe de roz, trandafiriu, albastru, turcoaz, te vor încânta prin mişcările lor şi vor crea un colţ al armoniei şi echilibrului în casa ta. Semnul astral Balanţă are nevoie de pace, de aceea orice animal de companie ți-ai alege trebuie să nu fie agresiv sau agitat.

Scorpion – S-ar putea să îţi stârnească interesul, ba chiar să te fascineze şi un animal exotic cum ar fi un şarpe sau un scorpion. Ce-i drept, acestea din urmă sunt mai greu de crescut în casă, așa că te poți gândi și la o pisică. De pildă, rasa Abisiniană, despre care se spune că ar fi descendentă a pisicilor sacre din Egipt. Simbolizează senzualitatea şi ezotericul şi te va cuceri prin agilitatea, inteligenţa şi afecţiunea ei.

Săgetător –Spiritul tău liber se potriveşte perfect cu acela al rasei canine, căci te ataşezi foarte repede de un astfel de animal care îţi permite să evadezi din cotidian. Cel mai bun prieten al nativului din Săgetător poate fi un câine simpatic, vesel, prietenos, fericit. Cel mai potrivit ar fi dintre rasele Golden or Labrador retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu.

Capricorn – Ți s-ar potrivi un papagal, pentru că ai o fire interiorizată şi puţin sociabilă. Păsările viu colorate precum cele din speciile de papagali peruşi, nimfe, Micul Alexandru, te vor înveseli cu trilurile lor, fără să te deranjeze prea mult. Dacă vei avea curaj sa optezi pentru un câine, vei alege unul de rasă pursânge şi un stil de viaţă pretenţios, exact ca al tău.

Vărsător – Căţelul de talie mică este perfect. E exact ce-ţi trebuie: un prieten care să te iubească necondiţionat și jucăuş, pentru a te binedispune. Un peşte exotic, o iguana, un porc domestic sunt alte variante care ţi s-ar potrivi.

Peşti – Ai tendinţa naturală de a te conecta emoţional, psihic cu animalele. Vei ştii imediat cum îl vei vedea că este cel pe care trebuie să îl cumperi, fără să ţi se potrivească o rasă sau o specie anume. Pentru tine cel mai bun animal de companie este cel care nu necesită prea mult prezenţa stăpânului. Asta pentru că uiţi câteodată să acorzi atenţie animăluţului tău de companie.

Dincolo de compatibilitățile astrale, trebuie să mai ții cont de câteva aspecte. Atunci când decizi să aduci în sânul familiei un animal de companie, trebuie sa ții cont de parerea fiecărui membru. În primul rând, interesează-te dacă vreun membru al familiei are vreo alergie, pentru a evita, astfel, complicațiile ulteriore. Alt aspect important este dacă ai timpul necesar să îngrijești animalul de companie.

Gândește-te la nevoile fiecărui animal şi alege unul în funcție de disponibilitatea ta. De exemplu, dacă alegi un cățel, nu uita că trebuie să îl scoți afară de cel puțin două ori pe zi.
Căţeii sunt animalele de companie preferate, se arată într-un studiu. 77% dintre cei întrebați deţin acest animal, în timp ce 21% au pisici şi doar 2% cresc iepuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top