Connect with us

Revistateo.ro

Ce anume sa nu faci niciodata pe contul de Facebook

Stiri

Ce anume să nu faci niciodată pe contul de Facebook

Compania Facebook nu o sa-ţi spună niciodată ce nu trebuie să faci pe contul tău de socializare, ci doar ce ai voie să faci, aşa că chiar dacă nu sunt reguli scrise, iată ce să nu faci niciodată pe Facebook.

Ce poate fi mai trist decât doi oameni care împart un profil de Facebook de parcă s-ar vinde scump şi nu îşi permit două? Este de înţele că vreţi să împărţiţi viaţa, dar albumele care conţin sute de poze cu voi împreună sunt suficiente pentru a lăsa de înţeles că aparţineţi unul altuia.

CITEŞTE ŞI: ZODIILE CARE STAU CEL MAI MULT PE FACEBOOK

Dacă o persoană încearcă să contacteze pe unul din voi poate avea surpriza că trebuie să se converseze cu celălalt. În plus, acest tip de profil este de regulă un compromis la care se ajunge din lipsa de încredere că celălalt nu îşi va face de cap dacă are propriul său cont de Facebook.

E drept, pe Facebook fiecare dintre noi încercăm să părem diferiţi faţă de ceea ce suntem. Vrem să îi facem pe alţii să creadă că suntem mai frumoşi, mai înalţi, mai în trend, mai fericiţi sau mai bogaţi decât suntem. Însă nu exagera, încearcă să păstrezi contactul cu persoana care eşti în realitate, căci cei care te cunosc în viaţa reală ştiu şi cât de înaltă, slabă sau la modă eşti. În plus, este o dovadă de încredere în propria persoană şi de tărie de caracter să îţi accepţi defectele şi particularităţile şi să nu încerci să le alterezi în lumea virtuală.

Facebook îţi dă posibilitatea să alegi cine îţi vede postările, cât de vizibil să fie contul tău şi cum să îi fie afişaţi prietenii din lista ta unei alte persoane. Este important să îţi configurezi aceste setări după bunul plac, în caz contrar toţi cei pe care nu îi ai în lista de prieteni putând să vadă profilul tău aşa cum îl văd şi prietenii.

Facebook nu ar trebui să înlocuiască interacţiunea din viaţa reală cu cei apropiaţi şi timpul liber n-ar trebui petrecut pe telefon în detrimentul unei plimbări sau ieşiri cu cei dragi. Priveşte Facebook-ul ca pe ceea ce este, un mijloc de comunicare, şi nu face din el un scop în sine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top