Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Ce ascunde Scorpionul. Citeste sfatul zilei de 28 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

Scorpionul este foarte ascuns astazi. Cei din jur vor sa stie ce se intampla cu el. Afla cele mai interesante lucruri despre tine in sfatul zilei de 28 ianuarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Oamenii de langa tine pot fi un exemplu in orice moment. Nu cauta retete ale succesului in carti si povesti ori legende urbane. Stai de vorba cu prietenii care au avut bafta vietii! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu renunta la proiectele pe care le-ai intrerupt din motive obiective. Daca te demoralizezi singur, nu e cazul sa ai asteptari din partea celorlalti. Numarul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: HOROSCOP TIGANESC FEBRUARIE 2016. Cate zodii se bucura de bani

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL FEBRUARIE 2016. Ce zodii vor trai nopti de neuitat

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fii foarte atent la informatiile pe care le primesti azi pentru ca unele dintre ele sunt foarte bune in dezvoltarea afacerii la care lucrezi de ceva vreme. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Toate drumurile pe care le faci azi duc la… iubire. Este o zi excelenta in care iti poti permite sa fii romantic. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te astepta sa culegi roadele muncii tale inainte sa ajungi la termenul final. Ai putintica rabdare. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Reusesti sa te poti ireprosabil cu cei din jur, desi ai anumite accese de furie. Nu te gandi foarte mult la cum sa iti controlezi emotiile. Lasa-le libere si te vei simti mai bine. Numarul norocos al zilei: 18.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top