Connect with us

Revistateo.ro

Ce a ascuns Adela Popescu despre sarcina ei

Stiri

Ce a ascuns Adela Popescu despre sarcina ei

Adela Popescu ne-a obisnuit cu povesti frumoase despre viata ei, iar de cand este insarcinata toata lumea are o multime de intrebari pentru viitoarea mamica. Intr-o postare pe blogul personal, actrita si cantareata a vorbit deschis despre sarcina ei.

„Pana acum v-am spus numai de momentele frumoase. Dar e momentul sa fiu sincera! V-am spus ca eu si bebe vorbim in fiecare zi (avem deja discutii elaborate), ba mai mult, i-am prezentat si intreaga familie de sarbatori, sa stie cum o sa stea treaba, iar tatal lui i-a scris o scrisoare.

Ce mai, e totul perfect si frumos si nici c-am trait ceva mai minunat. Asa e, pe cuvant! Ar mai fi ceva insa. Ceva ce am tinut ascuns pana acum. Si cred ca e cazul sa nu mai astept. Dragi doamne si domnisoare care doriti sa deveniti la un momendat mamici, eu v-o recomand din toata inima. Dar trebuie sa ma confesez. Va veni ziua aceea in care orice ati incalta, fie si niste flip-flops, o sa va stranga.

Vor veni noptile acelea in care nu veti reusi nicicum sa adormiti (da, da, adio dormit pe burta sau orice pozitie de somn confortabila). Si va veni ziua in care veti petrece o jumatate de ora in fata dulapului ca sa constatati ca… nu aveti cu ce sa va imbracati.

Adela Popescu va avea un baietel !

A nascut Alina Gorghiu. Prima imagine cu micutul

Si acum nu mai e ca atunci cand probati cinci rochii si decideti ca nu aveti nimic-nimic de purtat. Nu, nu. Acum e pe bune. In dulapul vostru nu se va mai gasi nimic care sa nu va stranga. Care sa nu va faca sa doriti sa-l taiati in mici bucatele dupa doua ore de purtat. Care sa nu va faca sa aratati cu 20 de ani in plus pentru ca deh, hainele de gravide nu sunt niciodata gandite in asa fel incat sa fie si dragute.

Va propun un exercitiu de imaginatie. E o zi de luni, sunteti insarcinate in luna a saptea, cu o burtica deja considerabila si trebuie sa plecati la serviciu. Ei bine azi nu mai functioneaza pantalonii si tricoul sotului. Trebuie sa fie ceva comod, sa va ajute sa treceti cu bine peste cele opt ore de stat pe scaun, ceva decent, adecvat unui dress-code si sa arate frumos, asa incat sa va simtiti bine. Cam ce va vine in minte?

Daca aveti idei, chiar le astept in comentarii fiindca, va spun sincer, eu mi-am pus intrebarea asta zile la rand. Cand am inceput filmarile pentru „Vorbeste Lumea” burtica nu se cunostea asa tare. Asa ca mi-a fost mai usor. Insa, pe masura ce avansam in sarcina, era tot mai dificil.

Am prietene care au purtat aceeasi rochie in ultimele luni de sarcina pentru ca efectiv nu mai suportau altceva. Ajungeau seara acasa, spalau rochia si dimineata o luam la loc. Insa eu trebuia sa imi schimb tinuta zilnic si asta m-a stresat mai mult decat ati crede”, a scris Adela Popescu pe site-ul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top