Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce au de invatat zodiile de la marii filozofi ai lumii

Ce au de invatat zodiile de la marii filozofi ai lumii. Marii ganditori ai lumii au schimbat vremurile in care traim. Afla ce poti invata de la acestia, in functie de zodia in care te-ai nascut.

LECTII DE VIATA DE LA FILOZOFI PENTRU:

BERBEC

Ce au de invatat zodiile de la marii filozofi ai lumii. Nativul Berbec este cunoscut pentru incapatanarea si nerabdarea sa. Poate fi impertinent si isi ascunde fragilitatea sub o mantie de otel. Cel mai reprezentativ citat pentru acest semn zodiacal este „Daca ai destula rabdare poti sa muti muntii din loc, dar daca ai destula inteligenta, zbori peste ei, ca e mai simplu” (Boris Vian).

TAUR

„Nu poti invata nimic pe nimeni; poti doar sa ajuti pe cineva sa se descopere” (Galileo Galilei) – Ti se potriveste perfect aceasta filozofie deoarece te pui mereu in slujba celorlalti si incerci sa ii inveti lucruri spre binele lor. Foloseste-ti abilitatile si bunatatea pentru a-i face liberi.

CITESTE SI: LECTII BUDISTE. De unde stii ca sufletul tau se va reincarna

CITESTE SI: Lectii de viata pentru TOATE ZODIILE, de la ZEII HINDUSI

GEMENI

„Toate generalizarile sunt false, inclusiv aceasta”
– Mark Twain. Ai tendinta ca atunci cand observi o greseala la un om sa exagerezi in privinta erorii facute de acesta. Pui etichete foarte usor si nu vezi particularitatile celor din jurul tau, ceea ce este pacat deoarece iti subtiaza orizonturile.

RAC

Pentru tine se potrivesc doua citate: 1. „Omul intelept nu spune ce gandeste, dar ce spune, gandeste” – Asta faci deja si e bine sa o tii pe aceasta lungime de unda. Putine cuvinte, dar bine alese, tacere multa, dar justificabila.

2. „Nu cauta raspunsuri imposibile. Mai bine schimba intrebarile” – Ai tentatia sa te frustrezi pentru ca nu ai mereu raspunsuri la intrebarea „De ce?”, indiferent de nelinistea ta sufleteasca.

LEU

„E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti” – Esti cel mai egocentric semn din zodiac si astepti mereu sa culegi lauri, indiferent de ceea ce faci. Gandeste-te mai bine pentru ce anume vrei sa fii apreciat.

FECIOARA

„Eu rad cand e rau pentru ca stiu ca o sa fie bine si nu rad deloc cand e bine pentru ca stiu ca o sa fie rau” – Marin Preda – Tu ai tendinta sa faci exact invers si tocmai de asta nu esti pregatit niciodata pentru furtuna.

Citeste ce lectii de viata iti ofera marii ganditori ai lumii, in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top