Connect with us

Revistateo.ro

Ce au gasit anchetatorii in subsolul clubului Bamboo

Stiri

Ce au gasit anchetatorii in subsolul clubului Bamboo

Cauzele incendiului din Bamboo sunt in continuare un mister. Nici pana la aceasta ora nu se poate spune cu exactitate de unde a pornit focul care avea sa transforme evenimentul din 21 ianuarie intr-un Colectiv 2.

Anchetatorii, blocati de un sit arheologic

Anchetatorii continua sa faca investigatii in acest caz. Potrivit presei centrale, motivul pentru care investigatia nu evolueaza este dat de o descoperire facuta in subsolul clubului. Constructia este ridicata peste un sit arheologic si nu poate fi demolata fara avizul Ministerului Culturii, scrie romaniatv.net.

Procurorii au propus demolarea controlata a clubului, insa s-au lovit de un impediment neasteptat. Sub club se afla artefacte extrem de valoroase care nu pot fi distruse si sunt protejate de stat.

Nu se stie cum de a fost posibila construirea clubului pe un sit arheologic, insa e cert ca perimetrul nu a fost delimitat cum trebuie.

Reamintim ca Bamboo a ars in totalitate in noaptea de vineri spre sambata (21 ianuarie 2017) si mai multe persoane au fost ranite. De la fata locului au fost recuperate cateva camere de supraveghere montate in partea superioara a clubului. Joshua Castellano, unul din patronii acestui club a asigurat ca dupa ce ancheta se va termina se va reconstrui clubul. „Structura de rezistenta e in picioare. S-a prabusit doar tavanul pe mijloc. Cand termina anchetatorul, a doua zi incepe reconstructia”, a declarat Joshua intr-o conferinta de presa, la cateva zile dupa incendiu.

Si Catalin Botezatu, fost actionar al clubului, a avut o reactie in urma scandalului creat in presa. Designerul nu exclude ipoteza ca focul sa fi fost pus intentionat. „Exista o ipoteza ca a fost pus deoarece nu avea cum sa ia foc, vorbim de o incapare unde nu era sursa de lumina, era aprins doar semnalul exit.

CITESTE SI: Fratele lui Joshua Castellano face declaratii uimitoare despre incendiul din Bamboo

De accea va putem spune ca nu avea acces nimeni acolo, dar acea incapere era deschisa pentru ca si ea avea o iesire de evacuare. Nu intra nimeni, era lumina stinsa si totusi de acolo au luat foc niste draperii”, a explicat Bote in conferinta de presa comuna cu Joshua Castellano.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top