Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Ce băutură consumă zilnic Dr. Oz după ce a aflat că are un polip pe colon

Dr. Oz este unul dintre cei mai cunoscuți medici din lume, iar emisiunea sa este cunoscută în toată lumea. Medicul recomandă permanent un stil de viață sănătos, dar chiar și el a avut probleme de sănătate.

O mulțime de persoane care au polipi pe colon si care acuză creșterea în volum a abdomenului. Iar Dr. Oz se află printre persoanele care au făcut o asemenea descoperire.

Descoperirea a avut loc în timpul unei investigații de rutină, și anume al unei colonoscopii. Medicul recomandă ca după vârsta de 50 de ani să se facă o astfel de investigație, deoarece poate reduce sau chiar elimina riscul unor afecțiuni grave precum cancerul de colon.

Citește și: Cele mai bune alimente pentru ficat recomandate de Dr. Oz

Polipii care apar pe colon sunt excrescențe tumorale, cel mai frecvent benigne, care se dezvoltă de-a lungul peretelui intestinului gros. Atunci când este un singur polip, acesta se numește polip pe colon. Când sunt mai mulți, grupați sub formă de ciorchine, lucrurile se complică și deja se vorbește despre polipoză.

Citește și: Celebrul Dr. Oz, testul care îți arată dacă inima ta este sănătoasă sau nu. Durează un minut

Persoanele de peste 50 de ani se confruntă mai ales cu o astfel de problemă de sănătate. De asemenea, persoanele care au antecedente în familie de polipi sau de cancer colorectal trebuie să ia neapărat măsuri.
Descoperiți în faza precanceroasă, acești polipi sunt eliminați.

Când a aflat că are un asemenea polip pe colon, dr. Oz a început să bea un suc pe care oricine îl poate prepara acasă. Iată de ce ai nevoie:

INGREDIENTE pentru băutura pe care o bea Dr. OZ

1/4 portocală
2 mere
3 morcovi
1 mână frunze de mentă
1/4 rădăcină țelină
1/2 legătură pătrunjel
1/2 castravete
2 mâini frunze de spanac
1/4 lămâie.

Toate ingredintele se pun într-un blender și se amestecă foarte bine, apoi se consumă imediat. Ideal ar fi să se servească la micul dejun, pentru ca ingredintele să își facă efectul întreaga zi.

Bogat în vitamine și în fibre, amestecul îți dă energie. De asemenea, te ajută să previi constipația și te ajută să cureți colonul de toxine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top