Connect with us

Revistateo.ro

Ce BOLI ascunde SUTIENUL

Stiri

Ce BOLI ascunde SUTIENUL

Femeile se confruntă adesea cu alegerea sutienului potrivit, în cele mai multe cazuri sutienul fiind ori prea strâmt, ori prea larg. Dacă nu este aleasă o mărime potrivită a sutienului, acest lucru poate declanșa o serie de probleme la nivelul corpului și chiar acumularea toxinelor în sâni.

CE BOLI ASCUNDE SUTIENUL
Un sutien incomod, care te strânge, poate provoca iritații ale pielii sau indigestie. Potrivit celor mai recente studii, 4 din 5 femei își aleg greșit sutienul. Acest lucru înseamnă că patru din cinci femei din toată lumea se expun zilnic unor riscuri precum acumularea toxinelor în corp sau afectarea vaselor limfatice (prin apăsarea sutienului). Acest lucru favorizează apariția unor tumori canceroase și a fibrozei chistice.

Tot de sutienul incomod se leagă și alte boli precum sindromul colonului iritabil sau hernia. Recent, s-a descoperit și care este motivul pentru care femeile își găsesc cu dificultate sutienul potrivit. Specialista Sue McDonald spune că sistemul de măsurare folosit pentru sutienele femeilor este vechi de 100 de ani și este bazat pe sistemul de măsuri ale soldaților care au participat la Primul Război Mondial.

Chirurgul plastician Atul Khanna completează teoria lui Sue McDonald și adaugă că acum 100 de ani femeile erau mai subțirele, spre deosebire de zilele de azi când femeile sunt mai voluptuoase. În momentul de față se lucrează la un nou sistem de măsuri pentru sutiene, tocmai pentru a preîntâmpina toate riscurile la care sunt expuse femeile prin purtarea unor sutiene care le strâng sau le irită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top