Connect with us

Revistateo.ro

Ce boli indica cicatricea de pe partea superioara a bratului

Sanatate

Ce boli indica cicatricea de pe partea superioara a bratului

Cicatricea de pe partea superioara a bratului stang poate fi urma primei colectare de sange pentru analiza, insa, daca persoanele care nu s-au intepat in locul unde a aparut cicatricea au observat-o, din senin, e semn de boala.

Cicatricea de pe partea superioara a bratului nu poate fi neglijata

Multi sustin ca este vorba de un simplu semn cu care ne nastem, insa specialistii avertizeaza in legatura cu acest semn, scrie site-ul aportesdesalud.com. Cicatricea poate fi cauzata de intepatura acului injectiei, iar daca nu dispare dupa cateva zile s-ar putea sa suferi de:

– durere de spate (cicatricile indica deseori probleme ale maduvei spinarii, chiar daca putin fac legatura);
– proasta oxigenare a organelor vitale;
– migrena severa.

Cu toate ca cicatricea apare frecvent pe partea superioara a bratului stang, ea poate fi prezenta si pe bratul drept. Medicii vorbesc despre contagierea cu virusul variola in astfel de cazuri. Acest virus are o durata de viata intre 6 si 24 de ore, iar boala a facut ravagii in anii ’70 in toata lumea.

Din cauza epidemiei de variola, Organizatia Mondiala a Sanatatii a recomandat in anul 1982 ca toata lumea sa se vaccineze pentru a preveni raspandirea bolii. Virusul a fost eliminat datorita dezvoltarii medicale din ultimii ani, insa exista in continuare cazuri izolate cu aceasta afectiune.

cicatricea-de-pe-partea-superioara-a-bratului

Daca observi aceasta cicatrice la bratul tau, du-te de urgenta la medicul dermatolog pentru a afla daca a aparut din cauza unor probleme ale pielii sau e posibil sa fi contactat o afectiune din cele enumerate mai sus. Orice modificare structurala pe care o observi la corpul tau e un avertisment ca ceva nu e in regula. Numai un medic specialist te poate scoate din dilema, asa ca nu lua tratamente dupa capul tau.

1 Comment

1 Comment

  1. Ramona

    2016-09-28T13:08:53+03:00 at 2016-09-28T13:08:53+03:00

    Eu sunt nascuta in anul 1979 si am semn la mana de la un vacin.Eu acum sufar de mielita o inflamatie la maduva au o legatura una cu alta?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top