Connect with us

Revistateo.ro

Ce breton să alegi în funcție de forma feței

Par & Coafuri

Ce breton să alegi în funcție de forma feței

Probabil că pentru multe dintre voi, acum în anotimpul rece, este momentul perfect pentru o schimbare de lokk și mai ales pentru un breton. Vara este destul de dificil să porți breton din cauza căldurii și a prafului, iar multe femei preferă o astfel de tunsoare pe parcusrul iernii. Ca să arăți senzațional trebuie să știi ce ți se potrivește. Venim în ajutorul tăi și îți spunem cum ar trebui să-ți tunzi breton, în funcție de forma feței.

Dacă ai fața ovală ești foarte norocoasă. Ți se potrivește orice tip de breton, așa că trebuie să te axezi pe unul care să completeze întregul stil al tunsorii. Crează-ți propriul stil și alege ce îți dorești, pentru că forma feței tale îți permite asta.

CITEȘTE ȘI: 8 MOTIVE PENTRU CARE NU AR TREBUI SĂ TE VOPSEȘTI ACASĂ

Femeile cu fața pătrată trebuie să se orienteze spre un breton cu marginile mai lungi, pentru a putea încadra frumos conturul chipului. Evită bretonul drept și dintr-o bucată și alege o tunsoare mai blândă, care să-ți rotunjească trăsăturile.

Pentru cele cu fața în formă de inimă este indicat bretonul tuns strict deasupra sprâncenelor, încadrat de o tunsoare în scări. Șuvițele din marginile bretonului nu trebuie să fie nici prea scurte, dar nici mult prea lungi.

Dacă ai fața rotundă cel mai indicat este să nu înceric un breton drept. Alege unul pe o parte, puțin dezorodonat. De asemenea, trebuie să te ferești de bretonul scurt, deoarece îți scoate în evidență rotunjimea chipului.

Aranjează-ți bretonul folosind mâinile și oferă-i un aspect natural. Ferește-te de îndreptatul bretonului cu placa, deoarece riști să îi iei din volum și nu faci decât să îl turtești. Dacă ai firul subțire evită bretonul drept, deoarece acesta necesită volum și textură. Alege unul pe o parte pe care îl poți ordona cu puțin spray pentru luciu. Dacă firul tău este gros și puternic poți opta cu încredere pentru orice tip de breton.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top