Connect with us

Revistateo.ro

Ce carte de tarot ai, în funcție de zodie. Ce spune despre personalitatea ta

Astro-FUN

Ce carte de tarot ai, în funcție de zodie. Ce spune despre personalitatea ta

Unele cărți de tarot reprezintă cele 12 semne ale zodiacului. Iată ce carte de tarot reprezintă semnul tău zodiacal și cum îți poți înțelege mai ușor personalitatea, bazându-te pe aceste semne.

Berbec – împăratul

Această carte reprezintă dominația, sugerând în același timp faptul că ești o persoană care își folosește tot farmecul atunci când vine vorba de a-i influența pe cei din jur. Și îți reușește de fiecare dată acest lucru, fără să depui prea mult efort.

Taur – Hierofantul. Cartea aceasta reprezintă călătorita spirituală a unui ucenic, în încercarea de a deveni profesor. Nativii zodiei Taur sunt extrem de muncitori și se remarcă prin acest lucru.

Citește și: Evenimente astrologice în luna septembrie 2018 – Mișcările planetare și zodiile

Gemeni – Îndrăgostiții

Pentru Gemeni, este o adevărată provocare ca să aleagă partenerul potrivit. Poate dura și o viață întreagă pentru a-și găsi fericirea. Cartea reprezintă dificultatea cu care nativul face alegeri în viață și ajunge să se gândească de cel puțin două ori înainte de a decide ceva.

Rac – Chariotul

Nativii zodiei Rac au parte de o călătorie în viață în care trebuie să învețe permanent să fie optimiști și să îi lase pe ceilalți în viața lor.

Leu – Forța

Forța adevărată a nativului Leu nu este forța fizică, ci forța spirituală, care îl ajută să treacă ușor peste orice greutate. Nimic nu este prea greu pentru el.

Fecioara – Pustnicul

Mereu pe fugă, cartea sugerează pentru nativul Fecioară că este sătul de lumea care ajunge să îl obosească la un moment dat și că trebuie să își ia mai des un moment de respiro.

Balanța – Jusțiție

Nativul este corect și moral și cere aceleași lucruri și de la ceilalți. Nu suportă să vadă inegalități între cei din jur și luptă pentru o existență demnă.

Citește și: Zodiile care au ghinion la bani toată viața

Scorpion – Plecarea din această viață

Aceasta este cea mai neînțeleasă carte, însă, la cât de misterios este nativul zodiei, nu este de mirare că îi este atribuită. Nu înseamnă plecarea din această lume, ci chiar schimbările despre și radicale pe care nativul le face adesea.

Săgetător – Cumpătare

Nativul zodiei luptă permanent pentru a-și atinge obiectivele și depășește obstacolele de fiecare dată cu multă cumpătare.

Capricorn – Diavolul

Nativul zodiei este destul de negativist și are două personalități distincte, care îi pot pune în dificultate pe ceilalți.

Vărsător – Steaua

Acest nativ iubește să inoveze și să schimbe viața celor din jurul său. Face acest lucru fără multă dificultate și lumea îl apreciază pentru ideile geniale pe care le are.

Pești – Luna

Zodia Pești se confruntă mereu cu idei și vise care nu îi dau pace. Ar trebui să își asculte mai des intuiția, pentru că nu dă greș niciodată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top