Connect with us

Revistateo.ro

Ce carte de tarot te reprezintă, în funcţie de zodie

Stiri

Ce carte de tarot te reprezintă, în funcţie de zodie

Berbec. Cartea ta de tarot este Împăratul, adică vei fi mereu omul gata să ajute oricând pe cineva. Această carte reprezintă totodată loialitatea şi capacitatea specifică zodiei de a sta alături de prieteni chiar şi în cele mai grele timpuri. La fel ca şi regalitatea imprimată pe tarot, te foloseşti de autoritatea ta şi de gândirea analitică pentru a-i ajuta pe alţii, dar şi pentru a-ţi atinge propriile obiective.

RECOMANDARE: TEST REVOLUȚIONAR: Ești femeie sau bărbat?

Taur. Cartea ta, Papa, reprezintă învăţăturile deprinse de la alţi înţelepţi, care te pot ajuta în căutare adevărului suprem prin explorarea unor drumuri bătătorite de alţii. Toate aceste cărări ale vieţii te vor duce în cele din urmă în punctul în care vei deprinde lecţii importante de viaţă, pe care la rândul tău să le împarţi cu alţii.

Gemeni. Fiecare nativ aflat sub acest semn are o natură duală, reprezentată de Iubiţi (Adam şi Eva). Puctele de cotitură ale vieţii implică deseori o alegere morală, între drumul scurt ori cel lung. Cartea zodiei te încurajează să cântăreşti bine lucrurile atunci când iei o hotărâre şi să alegi drumul dictat de integritatea ta personală.

Rac. Rămâi mereu puternic şi mândru, în timp ce mâni Caleaşca ce se află pe cartea de tarot a zodiei tale, ţinând un curs drept şi ridicându-te deasupra tutror conflictelor vieţii. Chiar dacă Racul caută siguranţă, ai deasemeni libertatea drumului deschis, unde poţi câştiga orice cursă dacă te bazezi pe intuiţia super-dezvoltată.

Leu. Cartea Puterii reprezintă capacitatea ta fizică ieşită din comun, asemănătoare leului înfăţişat pe ea, la fel ca şi latura ta emoţională puternică. La fel ca regele junglei, ai parte de mult curaj în viaţă, lucru ce te ajută să depăşeşti toate problemele şi obstacolele.

Fecioară. La fel ca Pustnicul, ai deseori nevoia de a te opri din activitate şi de a te concentra pe scopul tău în viaţă. Imaginea de pe cartea ta, cea a unui om bătrân, reprezintă o persoană învechită de lumea exterioară. Când se retrage însă pentru a explora misterele vieţii interioare, Pustnicul devine deschis şi inocent ca un prunc.

CITEŞTE ŞI: Iată care sunt cele mai inteligente zodii! Te afli printre ele?

Balanţă. Dreptatea ţine balanţa în mână, în timp ce îţi cere să cântăreşti dorinţele şi nevoile. Pentru a ajunge la un echilibru, trebuie să pui deoparte sentimentele şi emoţiile. Când ai ajuns la luminiţa tunelului nehotărârii, vei fi capabilă să serveşti unui scop măreţ.

Scorpion. La fel ca şi cartea ta de tarot, Moartea, nu-ţi este frică de transformări. Nu odată te lepezi de tot, la fel ca un şarpe ce renunţă la vechea piele, în căutarea unei noi identităţi. Pentru că eşti capabil să te detaşezi de tot ce este în jurul tău, îţi vine uşor să începi o viaţă nouă, transformându-te în persoana misterioasă pe care toată lumea vrea să o cunoască.

Săgetător. La fel ca tarotul tău, Răbdarea, eşti un mediator iscusit, capabil să găsească un numitor comun prin judecată şi înţelegere deplină a unei situaţii. La fel ca un izvor, îţi faci loc printre cele mai dificile împrejurări şi nimic nu te poate opri din a-ţi atinge obiectivele.

Capricorn. Cartea Diavolului te încurajează să-ţi înfrunţi latura negativă, pentru a aduna cunoştinţele necesare transformării spirituale. Această emblemă a zodiei tale te sfătuieşte să reflecţi asupra oricărui lucru ce te-a făcut să te îndoieşti de tine, să-l schimbi cu încredere şi să ţii apoi bine de ea.

Vărsător. Cartea ta, Steaua, se concentrează în jurul optimismului tău. Când ai o dorinţă puternică, ce ajunge până la stele, chiar ajungi să crezi că vei reuşi să faci tot ce ţi-ai propus. Scopul tău este să-i faci şi pe ceilalţi să creadă în forţele proprii şi să-i îndrumi spre a-şi găsi propriul scop în viaţă.

Peşti. Precum cartea ta de tarot, Luna, eşti o fiinţă într-o permanentă schimbare şi eşti în forţă maximă atunci când te aliniezi la ciclul naturii, pe care îl poţi folosi pentru a a-ţi îmbunătăţi intuiţia. Luna guvernează peste emoţii, care reprezintă cel mai mare avantaj al tău, mai ales când te foloseşti de asta pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top