Connect with us

Revistateo.ro

Ce cauta romanii pe Internet. Rezultatele te vor face sa razi cu lacrimi

Stiri

Ce cauta romanii pe Internet. Rezultatele te vor face sa razi cu lacrimi

Fie ca te plictisesti, ori pur si simplu ai cateva curiozitati privind chestiile intime, motorul de cautare Google iti va sari in ajutor de fiecare data.

In principiu oamenii cauta cam aceleasi lucruri pe care le cautau si pana sa se inventeze internetul; dragoste, haine, bani, filme, jocuri, mancare si lista poate continua. Tehnologia a evoluat si toate aceste cautari s-au concentrat intr-un singur loc de unde sunt accesibile doar cu un simplu click. In esenta, nevoile omului actual sunt aceleasi ca acum 100 de ani, doar ca abundenta informatiilor ne vor da uneori dureri de cap.

Cautari interesante

Serviciul “Insights for Search” oferit de Google te poate ajuta sa afli care sunt cele mai cautate cuvinte de pe celebrul motor de cautare, precum si zonele geografice de unde provin cautarile. Totusi, ce cauta romanii pe internet? Nu te grabi sa iti dai cu parerea, caci cuvinte precum “sex” sau “barfe” apar in top insa pe scari inferioare. In ultimii 8 ani, cel mai cautat cuvant in Romania a fost “jocuri”, iar in ordine descrescatoare apar termeni precum “YouTube”, “Facebook”, “Filme”, “Mail”, “Poze” si “Dictionar”.

Cautari din istoria Romaniei

Un grup de cuvinte utilizat destul de des de romani este “Cine a fost Stefan cel Mare” si “Cine a fost Burebista”. Reteaua de Internet este utilizata de oameni pentru a-si rezolva neclaritatile din diferitele domenii. Unele cautari sunt de-a dreptul banale si foarte cunoscute de marea majoritate a romanilor , insa exista indivizi care inca cauta date despre personalitatile istorice ale neamului romanesc.

CITESTE SI: Cauta raspunsul la intrebarea: „Ce spune nasul despre tine?”

CITESTE SI: Uite ce spune cifra preferată despre tine

Cand ne invadeaza extraterestrii

Alte cautari precum “Cand vin OZN-urile la noi” sau “Ce trebuie sa fac pentru a scapa de plictiseala” sunt amuzante si probabil starnesc zambetele celor care vizualizeaza astfel de statistici.

Cat de importanta este educatia? Dar banii?

In continuare va vom prezenta cateva nelamuriri de-ale romanilor adresate motorului de cautare Google: “Cat de importanta este scoala”, “Cat de important este cititul”, “Au venit extraterestii”, “OZN-uri in Galati”, “Ce semnifica visele”, “Cat e ceasul”. O categorie aparte de nelamuriri adresate Internetului vizeaza femeile: “Ce fac femeile la WC”, “De ce e rara o femeie cuminte si frumoasa”, “Ce fac femeile pentru bani”. De asemenea, cuvantul “bani” este utilizat in cautarile virtuale in grupuri de cuvinte: “Nu am bani ce sa fac”, “Cat costa o casa”, “Vand uraniu”, “Cati bani am pe card”, “Cati bani se dau la nunta” sau „Care e spaga la traseu”.

Tu ce cauti pe Internet?

Alte cautari care de  regula apar in perioada sarbatorilor de iarna sunt legate de datini si obiceiuri traditionale romanesti: “Diferenta dintre sunca si slanina”, “Unde se injunghie porcul”, “E pacat sa faci pom de craciun”, “Ce trebuie sa ai daca tai porcul”. Tu ce cauti pe Google?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top