Connect with us

Revistateo.ro

Ce coafură să porţi în funcţie de zodia ta

Horoscop

Ce coafură să porţi în funcţie de zodia ta

Ce coafură să porţi în funcţie de zodia ta:

Berbec. Femeile din această zodie îşi poartă de regulă părul mai lung, cu bucle şi în nuanţe cât mai îndrăzneţe. Nu de puţine ori femeile Berbec se trezesc cu nişte coafuri nu tocmai pe gustul lor, aşa că mare atenţie atunci când doriţi o schimbare de look.

Taur. Femeia Taur nu se complică prea mult şi alege coafurile simple şi practice. De multe ori astea sunt şi cele mai dificile de obţinut, aşa că ai grijă să-i spui stilistului exact ce vrei.

Gemeni. Gemenii sunt adepţii schimbărilor de look, aşa că se află la curent cu tot ce-i nou în materie de coafuri. Acordă foarte multă atenţie părului lor, dar nu ar strica să mai ia o pauză de la atata vopsit şi tratamente, care în exces vor dăuna podoabei capilare.

Rac. Nativele acestei zodii îşi poartă părul cât mai lejer, optând pentru coafurile uşor de realizat. Nu strică totuşi să încerci şi ceva diferit şi să renunţi la coada de cal ori la părul drept.

Leu. Doamna Leu se poate mândri cu un păr lung şi bogat. Este senzaţia oricărui eveniment şi şochează mereu prin coafurile unice. Încearcă totuşi să reduci cantitatea de fixativ şi lasă-ţi părul să respire din când în când.

Fecioara. Graţioase şi stilate, Fecioarele sunt extrem de pretenţioase când vine vorba de părul lor. Nu prea ai cum să le afli secretele părului strălucitor şi pot chiar să facă bani din podoaba lor capilară.

Balanţă. Pe femeia acestei zodii o vei remarca mereu prin stilul său sofisticat. Nu prea este genul unei coafuri unice şi o va schimba ca pe ţinute. Incearcă să te surprinzi cu o schimbare radicală de look. Nu vei regreta!

Scorpion. Femeile aflate sub acest semn vor să fie cât mai sexy şi pentru asta sunt în stare să-şi sacrifice până şi somnul de frumuseţe. Cel mai bine le stă cu părul în nuanţe puternice, cu bucle mari. Trebuie în schimb să fie mai atente la sănătatea părului şi să-l hidrateze suficient.

Săgetător. Nativele acestea sunt iubitoare de bun gust, fără a exagera. Nici măcar nu le place să-şi usuce părul sau să-l coafeze prea tare. Nu vă fie teamă de nou! Un look fresh e mereu binevenit.

Capricorn. Aceste doamne sunt nişte perfecţioniste. Tind să petreacă foarte mult timp în baie sau la coafor şi folosesc fel de fel de tratamente. Vă recomandăm o schimbare: încercaţi efectul invers (părul lung taiat, iar cel scurt lăsat să crească).

Vărsător. Acestor native nu le place monotonia şi vor schimba ceva la părul lor de fiecare dată când vor avea ocazia. La fel ca şi în cazul altor zodii amintite mai sus, asiguraţi-vă că vă doriţi noua tunsoare şi nu mai daţi vina pe stilist pentru că “nu a înţeles ce voiam”.

Peşti. Aceste femei preferă părul lung, însă se ghidează foarte mult şi după ultimile noutăţi. Dacă aveţi probleme cu deteriorarea părului, renunţaţi la uscător şi folosiţi doar prosopul pentru a vă usca podoaba capilară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top