Connect with us

Revistateo.ro

În ce constă yoga erotică

Stil de viata

În ce constă yoga erotică

Actrița americană Lindsay Lohan se bucură de practicarea S Factor, o combinație de exerciții fizice între dansul la bară, yoga și pilates. Lindsay se declară extrem de mulțumită de ceea ce se numește în termeni populari yoga erotică deoarece pe lângă condiția fizică de invidiat pe care și-o formează cu aceste exerciții își ridică foarte mult și autostima.

„Toată lumea ar trebui să practice S Factor. E aproape ca și yoga erotică, multe femei în aceeași cameră făcând mișcări foarte sexy. Este un sport foarte sexual care implică inclusiv o bară americană, îți generează încredere în sine. De asemenea, te face să reflectezi asupra modului în care îți tratezi corpul. Se transpiră mult, ceea ce e bine. Ora de exerciții începe cu yoga după care continuă cu exerciții pilates. După aceea toată lumea începe să se miște în cameră într-o manieră lentă și senzuală. Este foarte frumos măcar de văzut”, spune Lindsay Lohan încântată de stilul ei de viață care include yoga erotică.

CITEȘTE ȘI: EXERCIȚII DE YOGA ÎN CUPLU PENTRU PERFORMANȚĂ SEXUALĂ

Actrița de 28 de ani însă este mai atrasă de prima parte a cursului de exerciții, adică partea cu yoga, pentru că îi este frică să se lanseze ca dansatoare la bară, fie ea și la nivel de amatoare: „În ora a doua facem dans la bară dar mie îmi este teamă. Am făcut-o în prima mea oră dar am zis… mai bine lasă”.

Chiar dacă aceste ore de exerciții pot fi dificile, Lindsay susține că merită tot efortul din lume: „Este totul foarte amuzant și în plus de asta, transpiri mult. Voi fi onestă, nu este ușor deloc, dar rezultatele se văd după aceea. Corpul nu a fost niciodată într-o stare mai bună ca acuma”, concluzionează vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top