Connect with us

Revistateo.ro

Ce contine dieta lui Jojo. Mai are putin si naste

Stil de viata

Ce contine dieta lui Jojo. Mai are putin si naste

Catalina Grama, cunoscuta sub numele Jojo in lumea artistica, va fi in curand mamica. Vedeta s-a gandit din timp ce trebuie sa faca pentru a naste o fetita perfect sanatoasa. Recent, intr-o postare pe blogul personal, actrita a scris ce mananca pentru a avea o sarcina fara probleme.

Vezi mai jos ce contine dieta lui Jojo!

„Mereu am fost convinsa ca pot aduce imbunatariri alimentatiei si stilului meu de viata, iar cursul de fitness pe care l-am terminat cu ceva timp in urma, m-a ajutat enorm!

Acum, in sarcina imi doresc sa ii ofer zanutei mele alimente cat mai nutritive pentru a se dezvolta. Calciul, potasiul si cromul sunt substantele benefice pe care tin neaparat sa le introduc in dieta mea pentru a avea o fetita perfect sanatoasa!

De ce tin neaparat sa introduc alimente care au in compozitia lor calciu? Deoarece aceasta substanta este esentiala pentru formarea si dezvoltarea sanatoasa a inimii, a muschilor si a nervilor bebelusului, dar si pentru sustinerea un ritm cardiac normal si a dezvoltarii abilitatii de coagulare a sangelui.

Dieta lui Jojo. Vedeta s-a documentat temeinic in legatura alimentatia din timpul sarcinii

De aceea, insuficienta calciului il poate impiedica pe bebelus sa isi extraga necesarul de calciu din al nostru, al mamicilor, ceea ce va avea repercusiuni asupra sanatatii mai tarziu. Asa frumos mi-a explicat medicul specialist, deci trebuie sa il credem pe cuvant. Asa m-am hotarat sa consum zilnic (sau aproape zilnic) seminte de susan, mozarella, seminte de chia, iaurt degresat si branza de vaci.

Potasiul, cea de-a doua substanta necesara dezvoltarii armonioase a placentei, este un mineral cu rol important in mentinerea echilibrului electrolitic si in trimiterea de impulsuri nervoase. Pentru a ma asigura ca zanuta mea preia o doza suficienta de potasiu. Consum 2 bucatele de ciocolata neagra pe zi, migdale sau fistic. Si cartofii copti in coaja sunt bogati in potasiu, si foooarte deliciosi daca le adaugam putin unt. Ce spuneti de aceasta idee pentru cina?

Ce contine dieta lui Jojo. Mai are putin si naste

Ce contine dieta lui Jojo. Mai are putin si naste

Sa nu uitam de crom! Desi organismul nostru are nevoie de o cantitate mica de crom, pe parcursul sarcinii aceasta substanta este foarte importanta. Cromul ajuta organismul sa descompuna si sa depoziteze grasimile, carbohidratii si proteinele. In plus, aceasta ajuta la reglarea productiei de insulina pentru a mentine nivelul normal de glucoza in sange.

CITESTE SI: Insarcinata in luna a saptea, Catalina Grama a facut anuntul

Ce spuneti de niste broccoli? Dar despre o portie de cartofi fierti cu putin usturoi deshidratat? Sau va e pofta de o portie de piept de curcan? Toate aceste alimente contin crom, substanta ce asigura stocarea normala a proteinelor in corpul in dezvoltare al bebelusului”, a scris Jojo pe blogul ei, catalinagrama.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top