Connect with us

Revistateo.ro

cosmar

Stiri

Ce COSMAR are fiecare zodie? E scris in stele ce nu te lasa sa DORMI

Astrele nu iti influenteaza doar norocul sau ghinionul, ci si temerile interioare si visele urate. Vezi ce cosmar ai, in functie de zodia ta!

Fiecare dintre noi are o frica ascunsa, teama ce se reflecta mai ales atunci cand dormim, in visele urate. Pe tine ce cosmar te bantuie?

BERBEC

Te influenteaza planeta Marte, de aceea visele tale sunt violente, esti atacat sau amenintat. Un astfel de cosmar arata ca incerci sa iti impui puterea si dominanta asupra celor din jur. Cea mai mare teama a ta este ca nu vei reusi sa te lupti cu puterile din viata ta.

TAUR

Cosmarul Taurului se invarte in jurul lipsei de bani si a saraciei. Poti visa ca nu mai ai loc de munca, nu mai ai ce manca sau pierzi anumite castiguri. Acest tip de cosmar reflecta faptul ca ai anumite nesigurante in viata reala.

CITESTE SI: Ce replica are fiecare ZODIE cand realizeaza ca e TOAMNA? Reactia Leului este GENIALA

CITESTE SI: Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

GEMENI

Visezi ca esti captiv intr-o camera intunecata sau intr-o casa bantuita. Frica ta este ca poti trai o viata monotona sau ca nu esti fericit alaturi de partenerul de viata. De aceea, traiesti cu temerea ca nu vei reusi sa evadezi intr-o anumita situatie neplacuta.

RAC

Esti pierdut de cei dragi si stai singur in pustietate. Acesta este un cosmar ce reprezinta zodia ta, caci Racii sunt foarte atasati de familie, iar grija lor principala este ca ar putea, la un moment dat, sa ii piarda pe cei din jur. Luna are o mare influenta asupra Racilor si este vinovata pentru atasamentul de care acestia dau dovada fata de partenerul de viata, parinti si prieteni.

LEU

Unul din cele mai rele cosmaruri pentru un Leu este sa fie dispretuit sau luat in ras de catre cei din jur. Acest lucru se intampla pentru ca marea ta frica este sa iti pierzi puterea in fata celorlalti si sa nu mai fii exact cum iti doresti: unic, admirat si perfect.

FECIOARA

Daca esti Fecioara, cosmarul tau este sa fii bolnav. Inseamna ca iti este teama sa pierzi controlul asupra vietii tale, iar o afectiune este singura care te poate rapune cu adevarat. Ai nevoie in permanenta sa planifici si sa ordonezi lucrurile din viata ta.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top