Connect with us

Revistateo.ro

Ce culori trebuie să ai pe unghii, în funcție de tonul pielii

Stiri

Ce culori trebuie să ai pe unghii, în funcție de tonul pielii

Deși pe mâinile prietenei tale o culoare arată absolut superb, la tine poate să arate dezastruos. Purtând culorile potrivite cu tonul pielii tale, vei reuși să îți pui mâinile în valoare și să te bucuri de un aspect frumos al manichiurii. Nu toate culorile sunt pentru toată lumea. Nuanța pielii este foarte importantă atunci când alegem o anumită culoare. Uite ce culori trebuie să ai pe unghii, în funcție de tonul pielii tale!

1. Pielea foarte deschisă. Dacă tonul pielii tale este foarte deschis, alege nuanțe pastelate. Dacă optezi pentru nuanțele mai închise, alege albastru închis și bleumarin. De asemenea îți stă bine și cu roșu foarte închis. Ar trebui să eviți negrul, rozul aprins, sau ojele transparente.

CITEȘTE ȘI: VEZI CARE SUNT INGREDIENTELE IDEALE PENTRU MÂINI

2. Pielea deschisă. Dacă ai tonul pielii luminos și deschis, optează cu încredere pentru culori pastelate, nuanțe de roșu și vișiniu, alb, portocaliu și piersică. Încearcă să eviți culorile mult prea închise.

3. Pielea cu un ton mediu. Dacă te bucuri de un ton mediu al pielii, rozul deschis, albastru și roșu sunt foarte potrivite pentru tine. De asemnea culoarea maro și piersica. Evită cu orice preț auriul și culorile strălucitoare.

4. Pielea închisă la culoare. Dacă ai o piele mai închisă la culoare, nuanțele puternice sunt cele mai potrivite pentru tine. Îți stă foarte bine cu roșu, violet și portocaliu intens. Nu încerca culorile pastelate sau mult prea deschise, pentru că vei avea un aspect spălăcit.

Cu toate că tonul pielii este foarte important atunci când alegem culoarea, trebuie neaparat să ținem cont atât de ocazie, cât și de ceea ce purtăm. Îngrijește-ți unghiile și cuticulele și păstrează-le întotdeauna hidratate, fie că folosești ojă, fie că nu. Desigur poți experiementa orice culoare îți dorești, pentru că s-ar putea să te prindă bine, indiferent de tonul pielii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top