Connect with us

Revistateo.ro

Ce e bine sa mananci seara pentru o detoxifiere fara probleme

Detoxifiere

Ce e bine sa mananci seara pentru o detoxifiere fara probleme

Tu stii ce e bine sa mananci seara ca sa nu te ingrasi si sa iti scapi corpul de toxine? Iti prezentam o reteta consacrata, usoara pentru digestie, denumita si „salata de vitamine”.

Alimentele care compun aceasta reteta pot fi consumate separat de-a lungul unei zile, dar si impreuna, mai ales la cina. In doar 3 zile, cu ajutorul acestor legume bogate in nutrienti si vitamine vei reusi sa iti detoxifici colonul, iar lupta cu kilogramele va deveni istorie.

Ingrediente pentru salata de vitamine

– 50 de grame de varza dulce;
– doi morcovi mici, fierti;
– 50 de grame de sfecla rosie;
– 50 de grame de rucola;
– zeama de la o jumatate de lamaie;
– doua picaturi de ulei de masline extravirgin.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci aceste ingrediente, iar la final sa storci zeama de la o jumatate de lamaie dupa care amesteci compozitia cu uleiul adaugat.

Uleiul de masline, bun in curele de detoxifiere

Este recomandat ca persoanele care au acumulat multe toxine in ficat sau colon sa inlocuiasca uleiul de floarea soarelui cu cel de masline. Uleiul de floarea soarelui este mai gras si favorizeaza aciditatea gastrica, pe cand uleiul de masline ajuta la o mai buna digerare a alimentelor. Uleiul de masline poate fi folosit atat in prepararea anumitor salate cat si la gratarele din piept de pui sau impreuna cu carnea de curcan.

CITESTE SI: Ce bauturi poti consuma pentru detoxifierea rinichilor

Uleiul de masline extravirgin este bogat in vitaminele A, B1, B2, c, D, E, K, fier si acizi grasi nesaturati. Pe langa capacitatea de a curata colonul, uleiul de masline ajuta la mentinerea densitatii oaselor. Este eficient si in tratarea anumitor forme de diabet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top