Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce efecte are LUNA NOUA asupra zodiilor. Afla care este cea mai afectata ZODIE!

Pe 11 decembrie, in jurul orei 12:30, va avea loc ultima Luna Noua a acestui an. Aceasta face legatura intre 2015 si vibratia lui 2016, care urmeaza sa se deschida.

Legatura dintre anii 2015-2016 este ca un fel de pod intre Cer si Pamant, transmitand vibratii spre vindecare, depasirea limitelor si intelegerea propriilor calitati. Daca esti constient de acest lucru, vei fi in stare sa te autodepasesti, fapt influentat puternic de Luna Noua.

Venus se afla in trigon cu Neptun, guvernatorul Ascendentului, sugerand ca rezolvarea tuturor problemelor in ultimele zile ale anului consta in credinta in tine insuti. Esti singurul reper al propriilor calitati si valori, dar trebuie sa faci un efort sa te autodepasesti, sa devii un nou TU, mai imbunatatit.

Neptun se afla in casa a XII-a si iti va aduce inspiratia de care ai nevoie, tu trebuie doar sa profiti de ea!

CITESTE SI: 5 moduri in care LUNA iti influenteaza SANATATEA

CITESTE SI: Top 3 momente importante pentru zodia ta in luna decembrie

Luna Noua in SAGETATOR

Ultima Luna a acestui an se afla sub semnul zodiacal al Sagetatorului. Ii provoaca sa se desparta odata pentru totdeauna de trecut, permitandu-le sa isi analizeze viata pana in punctul in care se afla. Dupa aceasta reflectie interioara, trebuie sa mearga mai departe si sa isi construiasca viitorul fara sa depinda de evenimentele din trecut. Iti trebuie noi strategii si planuri de atac asupra noului an. Atentie, acestea trebuie gandite cu meticulozitate pentru ca doar asa vei obtine ceea ce iti propui!

Luna Noua va gravita in jurul numarului 11, care este numarul LIBERTATII. Tocmai de aceea asta este perioada optima in care trebuie sa te desprinzi de trecut. Acest numar simbolizeaza dezradacinarea de tot ce este rau si noile inceputuri.

Luna NOUA si efectele asupra celorlalte ZODII

Fiind ultima Luna Noua, aceasta este foarte puternica, avand efecte asupra fiecare zodii. Trebuie sa tii cont ca acum ai sanse sa rezolvi niste probleme importante, care ti-au dat batai de cap pana in prezent. Acum e momentul sa le definitivezi si sa le lasi in trecut, acolo unde apartin de drept.

De asemenea, de acum trebuie sa pui pe prim plan starea ta sufleteasca, numai asa vei putea sa te vindeci! Acorda-ti timp pe care sa il petreci ori singur, ori alaturi de partener sau cei dragi pentru a te putea incarca cu iubirea de care ai atata nevoie in noul an. Luna Noua va fi de partea ta!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top